上一頁下一頁
發新話題

徵女朋友,(思想成熟)!

收藏  |  訂閱
748  7.3k

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 12:48 AM 發表 查看引用來源

我地班女仔不如搵d野玩下:smile_44:
你叫樓住搞個飯局先 , 順手識下女仔麻 :smile_47: :smile_46:

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:42 AM 發表 查看引用來源

勁同意
上個月..同個fd講去旅行..
因為last year講左今年去..
佢話:不如叫埋我男朋友一齊去啦....佢無所謂架
我心諗:佢梗係無所謂啦..唔通三人行咩...訓覺又自己一間房咩係hotel:smile_24: :smile_24:
你個朋友可能唔想掉低你, 但又想同男朋友一齊, 好難搞, 咁你去唔去呀:smile_13:

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:51 AM 發表 查看引用來源

你叫樓住搞個飯局先 , 順手識下女仔麻 :smile_47: :smile_46:
相體團...:smile_14:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-26 12:51 AM 發表 查看引用來源

你個朋友可能唔想掉低你, 但又想同男朋友一齊, 好難搞, 咁你去唔去呀:smile_13:
無去啦梗係....一個人住酒店間房都驚.....

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 12:52 AM 發表 查看引用來源

相體團...:smile_14:
Dinner for eight?

引用:
原帖由 MacBaby 於 2008-10-26 12:43 AM 發表 查看引用來源

已經無晒要求,只要唔係悶蛋就ok
自己養到自己啦,比較鐘意d叻人,不過咩都無所謂啦
以前鐘意d靚仔,唔靚唔駛傾, 不過有d野係正定既,,
正正常常一個男人囉, 以前滾又好,煙又好,酒又好,,只要同我一齊之後無都ok既, ...
看來你睇通一點野,每當遇過一D經歷,你都會不知不覺领會到,
但做唔做到,就真係問過自己la!其實個男仔唔係太差,佢對你好,已經足夠!

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:45 AM 發表 查看引用來源

wa..拍拖都要自己睇film.....>.
佢成日都唔夠瞓咁, 如果唔係我想見佢, 佢係屋企瞓啦,
只係轉左個地方瞓, 我見到佢, 不過係個軀殼囉:smile_45:

引用:
原帖由 blythe-pp 於 2008-10-26 12:52 AM 發表 查看引用來源

Dinner for eight?
但...係咪佢埋單呀...:smile_30:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-26 12:53 AM 發表 查看引用來源

看來你睇通一點野,每當遇過一D經歷,你都會不知不覺领唔到,
但做唔做到,就真係問過自己la!其實個男仔唔係太差,佢對你好,已經足夠!
但我又唔係咁睇喎...唔鐘意既..對你幾好..
可能都未用....

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-26 12:46 AM 發表 查看引用來源

好耐都沒去過la!你想游水丫?好似掛左紅旗!
咪約下朋友行街,食飯!
其實我本身比較鍾意係屋企, 如果男朋友都鍾意係屋企就好,
不過男仔都可能覺得悶.:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆