上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【56】

收藏  |  訂閱
744  4.6k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 06:49 PM 發表 查看引用來源
call我都得......................不過唔好太遠
:smile_42: call你又鬼用咩~

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 06:51 PM 發表 查看引用來源
因為你講野唔合規則囉................
有前例嘅實扣...............我都試過.................以後唔好求其囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 06:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_14: 難道你覺得自己講野好合規則嗎?:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 06:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: call你又鬼用咩~
幫你解窘囉

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 02:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 你今日扣咗未吖?
今日未 我次次去人新鋪話第一 你話我灌水:smile_41: :smile_41: :smile_41: 個個都係咁

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 06:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 難道你覺得自己講野好合規則嗎?:smile_40: :smile_40: :smile_40:
喂........................幫緊你呀..................你咬呂洞賓喎

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-15 06:54 PM 發表 查看引用來源
今日未 我次次去人新鋪話第一 你話我灌水:smile_41: :smile_41: :smile_41: 個個都係咁
:smile_41: 今日?

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 06:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 你今日扣咗未吖?
死....................斷正....................仲唔快溜

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 06:54 PM 發表 查看引用來源
幫你解窘囉
:smile_27: 我遠你幫鬼幫我咩~

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 02:51 AM 發表 查看引用來源
你自己咁一樣:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆