上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 98)

收藏  |  訂閱
739  5.0k

引用:
原帖由 MANLTD007 於 2008-10-13 05:12 PM 發表 查看引用來源

但覺得老謝D 波 開始走下波:smile_24:
神奇隊長嗎,有時一場得幾腳好波:smile_27:

但林伯既踢法要有中鋒掩護,再加翼俾佢,踢後上先好,家下一用兩隻老鼠仔就屎得:smile_42:

謝4係呢方面就全面過林伯:smile_40:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2008-10-13 05:13 PM 發表 查看引用來源

奇實依家都好似踢緊3-5-2 咁架啦 ..... Cole A 都成日唔見人架啦  :smile_13:
自殺式回傳:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 13/10/2008 17:14 發表 查看引用來源

冇計...D賽期咁密 :smile_39: :smile_39: :smile_39:

林伯前排都跌左排
其實可以諗下卡域克呀.. 佢狀態隱定好多呀 我幾鍾意佢踢法

引用:
原帖由 Thomaschoi8068 於 2008-10-13 05:18 PM 發表 查看引用來源

神奇隊長嗎,有時一場得幾腳好波:smile_27:

但林伯既踢法要有中鋒掩護,再加翼俾佢,踢後上先好,家下一用兩隻老鼠仔就屎得:smile_42:

謝4係呢方面就全面過林伯:smile_40:
隻禾確仔都唔知踢乜:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 MANLTD007 於 2008-10-13 05:21 PM 發表 查看引用來源

其實可以諗下卡域克呀.. 佢狀態隱定好多呀 我幾鍾意佢踢法
佢衰在係曼聯都唔係成日有得出....點知佢咩狀態姐:smile_27:

仲有 15 MIN 收工

引用:
原帖由 tank1438 於 13/10/2008 17:25 發表 查看引用來源
佢衰在係曼聯都唔係成日有得出....點知佢咩狀態姐:smile_27:
傷了:smile_13:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 13/10/2008 17:40 發表 查看引用來源
仲有 15 MIN 收工
明天見啦 88 :smile_38:

收工....

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-10-13 05:52 PM 發表 查看引用來源
收工....
bye bye la.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆