上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part329)

收藏  |  訂閱
739  5.4k

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-8 04:05 PM 發表 查看引用來源

中銀果個囉.....   :smile_19:
唔怪得豬我都買錯左crab貨:smile_27: 巧彩禾冇$$, 買好少好少啫:smile_30:

引用:
原帖由 ipro 於 2008-10-8 04:07 PM 發表 查看引用來源

唔怪得豬我都買錯左crab貨:smile_27: 巧彩禾冇$$, 買好少好少啫:smile_30:
頭先反彈果一輪我想入市架..

CALL隻牛證..

諗住收市果陣仲有數圍..

好彩落欖果一刻突然覺得唔對路..笠水無入到...:smile_19:

去哂Zzzzzzzzz
拱鵝都癬 :smile_43:

引用:
原帖由 ipro 於 2008-10-8 04:02 PM 發表 查看引用來源

如果走左鵝隻爛鬼2388, 都有少少可以買下仙股o既
我冇 buy  .............

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-10-8 04:09 PM 發表 查看引用來源

頭先反彈果一輪我想入市架..

CALL隻牛證..

諗住收市果陣仲有數圍..

好彩落欖果一刻突然覺得唔對路..笠水無入到...:smile_19:
today 又趺成千點.................

:smile_22: 番~~~~~~~~

yeah..................:smile_30:

引用:
原帖由 itemno 於 2008-10-8 04:12 PM 發表 查看引用來源
yeah..................:smile_30:
yeah 咩呀?:smile_41:

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2008-10-8 04:14 PM 發表 查看引用來源

yeah 咩呀?:smile_41:
yeah ........yeah.........yeah...............:smile_30:

i'm  back...............

靚may~水哥~午安

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆