上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  116.0k

:smile_41:  咁師兄你同佢而家點?講左未?

結果有左啦....
係除夕日我老頂做左個決定,將張單判返比w小姐公司,我老頂兼且親自打電話比w小姐老細。正式書面通知今早lunch前已送抵w小姐公司。
w小姐剛剛同我通過電話,佢話雖然bid到張單,但佢老細對佢今次表既現略有微言,老細覺得都係靠佢自己出馬先至可以搶到張單返黎。但w小姐覺得今之係有d同事故意留難同疏擺佢老細所致,唉.....辦公室政治係咁架啦!!!
講返我同w小姐,昨日我同佢一齊過happy new year,除左吃喝之外,當然唔少得埋牙砌餐飽,由接吻開始,跟住愛撫,直至真正do野,到完事總共攪左成足足兩粒鍾。除左常見既姿勢,男上女下,女上男下,扮狗仔等招式外,我地重嘗試一d[騎哩]招式,最後我地攬到實賓,我碌野亦插到入去佢最深處,一路濕吻,直至我爆漿為止。
女人三十如虎狼,真係講得冇錯。

都算大團圓結局啦
W 小姐又做到張單, 你又得到佢個人:smile_40:
不過, 你得到佢個心未呢?:smile_41:

你當佢係SP 定女友GA ?:smile_41:

如果你真係鐘意W 小姐....不如去追佢仲好啦

恭喜c hing 人單兩得, 追開呢個貼咁耐, 始終唔明點解w小姐當時投訴你性騷擾佢, c hing知唔知點解? :smile_41:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2009-1-2 09:50 PM 發表 查看引用來源
  都算大團圓結局啦
W 小姐又做到張單, 你又得到佢個人:smile_40:
不過, 你得到佢個心未呢?:smile_41:

你當佢係SP 定女友GA ?:smile_41:

如果你真係鐘意W 小姐....不如去追佢仲好啦:loveline ...
我同佢係d個幾星期都性交左有成五次咁多,我地依家可以話係處於激情階段,但係當激情冷卻左之後,我地既關係會點,重可唔可以繼續維持,連我自己都唔知!!!

引用:
原帖由 neworleans 於 2009-1-3 08:21 PM 發表 查看引用來源
恭喜c hing 人單兩得, 追開呢個貼咁耐, 始終唔明點解w小姐當時投訴你性騷擾佢, c hing知唔知點解? :smile_41:
ching....一時忘記左交待,有一次同佢開完波之後,我都有問過佢哩個問題,佢話果時見我眼金金咁[目及]實佢個胸,當佢烏低身時又乘機偷窺佢對波,重想借d意抽水,佢話我既身體語言已經話比佢知我想點,佢重話男人既一舉一動瞞唔得過佢,所以佢故意投訴我性騷擾佢,因為如此一來,便冇人會諗到我地兩個竟然會攪埋,以避免好多不必要既閒言閒語。
佢不愧係醒目女,咁都比佢諗到。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-3 10:23 PM 發表 查看引用來源

ching....一時忘記左交待,有一次同佢開完波之後,我都有問過佢哩個問題,佢話果時見我眼金金咁[目及]實佢個胸,當佢烏低身時又乘機偷窺佢對波,重想借d意抽水,佢話我既身體語言已經話比佢知我想點,佢重話男人 ...
:smile_30: 果然女人心海底針!都恭喜C HING贏得美人歸:smile_46:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-3 10:23 PM 發表

ching....一時忘記左交待,有一次同佢開完波之後,我都有問過佢哩個問題,佢話果時見我眼金金咁[目及]實佢個胸,當佢烏低身時又乘機偷窺佢對波,重想借d意抽水,佢話我既身體語言已經話比佢知我想點,佢重話男人 ...
咁講法, 佢果時都預左同你搞埋, 佢應該都幾鍾意你.

但是你地而家成日出街食飯, 唔驚俾同事見到?

回覆 406# 的帖子

好深謀遠慮....

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-3 10:23 PM 發表 查看引用來源

不過如果樓主真係鍾意呢個w小姐
你都知係無得生小朋友.....將來點攪呢?
雖然呢一刻樓主你都可以任意內射佢....
但係之後就真係樓主都會因為呢件事而煩:smile_39::smile_39::smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆