上一頁下一頁
發新話題

鍾意咁咪咁, 我係Amy (失身紀念日:9月30日)

收藏  |  訂閱
622  68.1k

雞來??

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-2 01:48 AM 發表 查看引用來源
我唔係好憎男人,我又唔係心理變態,只不過憎人假。
原來係咁~ EMAIL左你唔知會唔會覆呢

呢度唔係個個係甘,我地大部分都好坦白,全部都認"咸濕"架haha

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-2 01:48 AM 發表 查看引用來源
咁都係見人講人啫, 放唔開身體唔好呀

引用:
你憎人呃你姐

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-2 01:48 AM 發表
假真系好衰,我就直D喇,見到妳,好有沖動,九硬呀!!

回覆 400# 的帖子

yes...different people have different character ma

希望你唔好介意, 想俾少少意見你...係關於見家長或長輩既衣著問題
其實你唔咪無你既道理, 不過女人始終係好敏感既動物, 特別係做左人地媽媽既女人...佢老公同兒女(即家庭)就係佢生命既一切, 當佢覺得有威脅時就會有所防範, 甚至充滿攻擊性(我諗你明我講乜)...著得靚絕對係啱同尊重既表現, 但衣著係咪適時適合又係一個問題...見長輩(特別係對方父母)時只要著得整潔端莊就可以, 最好盡量唔好太性感, 始終上年紀既人接受能力較低...其他時候你著乜都無人會話你, 況且你都唔想另一半做磨心架...

引用:
原帖由 michael123 於 2008-10-2 01:54 AM 發表 查看引用來源

假真系好衰,我就直D喇,見到妳,好有沖動,九硬呀!!
呢d咪夠坦白law! 大家開心下咪幾好。

回覆 409# 的帖子

total agree

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆