上一頁下一頁
發新話題

9月6日...週六 CP X 匯k場...(380人仔)包客房晚餐唱k飲酒

收藏  |  訂閱
952  18.0k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-9-3 11:45 AM 發表 查看引用來源

我地呢d邊係呃分呀, 我地係推廣員!!!!!!:smile_30: :smile_30:
我要厄分呀。:smile_44:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-9-3 11:42 AM 發表 查看引用來源

你快d夠分pm團長問啦, 係度開哂名唔方便既!!!!!!:smile_38: :smile_38:
PM唔到呀

引用:
原帖由 蘇法南 於 2008-9-3 11:57 AM 發表 查看引用來源

PM唔到呀
咁傾多一陣計先啦。你差11分之嘛

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-9-3 12:01 PM 發表 查看引用來源

咁傾多一陣計先啦。你差11分之嘛
我去第度up下先

引用:
原帖由 蘇法南 於 2008-9-3 12:06 PM 發表 查看引用來源

我去第度up下先
係呀, 差10分

引用:
原帖由 蘇法南 於 2008-9-3 11:57 AM 發表 查看引用來源

PM唔到呀
你夠50分就得架啦, 唔好咁心急啦, 團長又未反!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-9-3 12:15 PM 發表 查看引用來源

你夠50分就得架啦, 唔好咁心急啦, 團長又未反!!!!!!!:smile_38: :smile_38:
YES 未有耐到星期六:smile_40:

就黎食反啦, d同事去食pizza bar, 我又自已食!!!!!!!:smile_30: :smile_41:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-9-3 12:33 PM 發表 查看引用來源
就黎食反啦, d同事去食pizza bar, 我又自已食!!!!!!!:smile_30: :smile_41:
你食自己啦......:smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-9-3 12:33 PM 發表 查看引用來源
pizza bar有間咁野架咩

自己食, 多數都係買外賣, 然後食完休息一陣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆