上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

想問下各位,
你地係自己去到灣仔家計會話要割包皮?定係打電話去話要割包皮?

我打過電話去不過係電話錄音來= ='

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-12-2 04:18 PM 發表 查看引用來源
想問下各位,
你地係自己去到灣仔家計會話要割包皮?定係打電話去話要割包皮?

約檢查,檢查時同醫生講,佢睇過有需要就幫你book時間割

引用:
原帖由 qsqs 於 2008-12-2 04:28 PM 發表 查看引用來源

約檢查,檢查時同醫生講,佢睇過有需要就幫你book時間割
係打電話去約時間 定 自己去到灣仔家計會度約檢查??= ='

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-12-2 05:27 PM 發表 查看引用來源

係打電話去約時間 定 自己去到灣仔家計會度約檢查??= ='
我就SEND REQUEST 過去,佢隔幾日打來
https://www.famplan.org.hk/fpahk/zh/template1.asp?style=template1.asp&content=eservices/ebooking.asp&type=56

我想問下去黃景熹醫生到割D人....
黃醫生手勢好唔好????係唔係幾OLD都割得????割之前要準備D咩???

引用:
原帖由 nkw71 於 2008-12-2 10:32 AM 發表 查看引用來源
如果你去家計會做,咁你去睇左個男護士先
排期唔係好耐,2個月度,我係特登選擇12月做
再唔係你咪搵返樓上的師兄既醫生,好似話即睇即做添
真係唔該哂!!!!!!!

個醫生叫乜名??

不過金錢,遠近都係一個問題
如果好遠,番屋企咪鮏我命.........
其實e家係咪仲用緊紙杯??定係已經全面轉用人工皮膚??

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-12-2 04:18 PM 發表 查看引用來源
想問下各位,

其實唔使話book日子嫁,你就咁殺上去同個男護士講你包皮過長或者過窄
我之前就係打電話去問,聽的姑娘講要去睇家庭醫生先,又晒左百幾蚊
咁當然可能有人覺得都係搵家庭醫生睇睇好的
我去到個男護士聽完就同我講咩係包莖,跟住就同我約時間做手術....

引用:
原帖由 Sengt 於 2008-12-2 06:39 PM 發表 查看引用來源

個醫生叫乜名??

黃景熹醫生...家計會無人工皮膚,佢地都係幫我包紗布ja

引用:
原帖由 Sengt 於 2008-12-2 06:39 PM 發表 查看引用來源

個醫生叫乜名??

好似細路仔先要用紙杯,大人就唔使,我嗰時淨係用紗布包住
我就未聽過咩叫人工皮膚

引用:
原帖由 klau010 於 2008-12-2 09:58 PM 發表 查看引用來源

好似細路仔先要用紙杯,大人就唔使,我嗰時淨係用紗布包住
我就未聽過咩叫人工皮膚
好似話用的人工皮代替紙杯,減低敏感所產生既痛楚
同埋好似衛生的,又可以快的好返
可能係最近呢幾年先有既新技術,不過我諗一定唔平la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆