上一頁下一頁
發新話題

water + miumiu ~~ Twins B-day party @ Why Club -- ch.06 (updated at 3/6)

收藏  |  訂閱
759  7.2k

引用:
原帖由 勁量豬 於 2008-6-5 11:02 PM 發表

:smile_44: 我E+拍拖GA座右銘係簽名果到:smile_44:
呢個左右銘可以幫你同魚魚一世:smile_44:

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-6-5 11:01 PM 發表

點解要29:smile_41:
:smile_44: 29歲...I THINK LEE 個位係TIME 迎接人生另外1個階段

引用:
原帖由 勁量豬 於 2008-6-5 11:06 PM 發表

:smile_44: 29歲...I THINK LEE 個位係TIME 迎接人生另外1個階段
:smile_19: 我想27-28接

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-6-5 11:05 PM 發表

呢個左右銘可以幫你同魚魚一世:smile_44:
:smile_44: 暫時都OK GA..合則來不合則去...隨緣NA:smile_44:

引用:
原帖由 勁量豬 於 2008-6-5 11:06 PM 發表

我初頭都以為係, 但轉左張原來無咩分別

~到~~到~~~到~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 emily_yee 於 2008-6-5 11:08 PM 發表

:smile_19: 我想27-28接
=.=你係咪同E+時下D女人1樣 党得30歲前吾結婚之後會MO人要

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-6-5 11:11 PM 發表

我初頭都以為係, 但轉左張原來無咩分別
打沉左我

引用:
原帖由 ronron00hk 於 2008-6-5 21:00 發表
瓜晒:smile_38:
未呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 勁量豬 於 2008-6-5 11:14 PM 發表

=.=你係咪同E+時下D女人1樣 党得30歲前吾結婚之後會MO人要
:smile_29: 唔是...只不過是我比較想早婚........我想三十前生細路0者.... 唔想同個仔/女有代溝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆