上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

引用:
原帖由 elmo 於 2008-5-3 04:27 PM 發表

i m one of the lucky guy!:smile_30:
yes? 未見過你出post既??

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 16:31 發表

初初唔知呢,我諗佢怕羞就真,而且佢兩個朋友睇住我含佢喎

之前其實講左啦,最長一段試過行完八仙嶺幾個峰已經開始天黑,見入夜試過除晒衫行到一個草地睇唔到路先坐低休息咋
通常D人初初都唔慣俾人睇住 "被服侍" 架啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 16:34 發表

點解我無咁好彩架 :smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 angelchan 於 2008-5-3 16:33 發表

掃把先生回來了!
一直都响度 :smile_34:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 04:31 PM 發表

之前其實講左啦,最長一段試過行完八仙嶺幾個峰已經開始天黑,見入夜試過除晒衫行到一個草地睇唔到路先坐低休息咋
由仙姑峰開始行嗎?咁一入黑就唔行and咁就係山上粿睡過一晚嗎?

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 04:38 PM 發表

由仙姑峰開始行嗎?咁一入黑就唔行and咁就係山上粿睡過一晚嗎?
yup
其實上到仙姑峰已經係4點幾啦,行完晒幾個峰已係黃昏天黑
但睇到路但要好小心,諗住咁夜冇人,所以試下赤身上路,夜晚d風好凍真係好正,行到睇唔到路就訓係一處地方休息啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 16:42 發表

yup
其實上到仙姑峰已經係4點幾啦,行完晒幾個峰已係黃昏天黑
但睇到路但要好小心,諗住咁夜冇人,所以試下赤身上路,夜晚d風好凍真係好正,行到睇唔到路就訓係一處地方休息啦
你唔怕凍親呀 :smile_13::smile_13:

你每次都係全祼嗎?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 04:34 PM 發表

i m a CR-ROM here!! i chated with u in SHE b4 ka la!

出post? i m a lazy guy!:smile_30:

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 04:47 PM 發表
你每次都係全祼嗎?
訓係草地停低就係全裸啦
將d衫放晒入袋度
行時當然唔係赤腳啦

而且我唔怕凍既,訓係草地好涼好舒服

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆