上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.7k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-21 23:41 發表 查看引用來源

攪緊離婚。。。,
唔想比人話佢出軌(始終,出軌都係有道德枷鎖,心理壓力),
唔愛老公(只想有個生活伴侶,),
老公都出去滾,
男女都出軌,玩過先滿足過嘗試過,
現在社會,冇乜出奇。。。。

我地男戈人都婚後出去玩啦。。。 ...
呢件人妻平時你點會睇得出佢偷食,扮冇老公,扮同男友分手,仲要第一次同我屌以經內射

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 00:10 發表 查看引用來源

呢件人妻平時你點會睇得出佢偷食,扮冇老公,扮同男友分手,仲要第一次同我屌以經內射
女人一出呢, 擺明比人知佢出呢偷食, 搵人屌...,
就變咗做"公廁  "啦....

女人比較細心, 呃狗公 和 普通嘅男人, 真係唔太難

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-22 00:19 發表 查看引用來源

女人一出呢, 擺明比人知佢出呢偷食, 搵人屌...,
就變咗做"公廁  "啦....女人比較細心, 呃狗公 和 普通嘅男人, 真係唔太難
紅顏裝扮下大把麻甩佬以為佢係一個30頭嘅人妻,如果佢純粹為咗滿足性慾,真係日日屌都得
雖然紅顏唔係好靚,但係佢酒店好多狗公知道佢single,大把男人挑逗佢想屌佢

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 00:59 發表 查看引用來源

紅顏裝扮下大把麻甩佬以為佢係一個30頭嘅人妻,如果佢純粹為咗滿足性慾,真係日日屌都得
雖然紅顏唔係好靚,但係佢酒店好多狗公知道佢single,大把男人挑逗佢想屌佢 ...
女人個樣唔太差, 會保養, 年青10年都唔難.
明知有個失婚嘅女人, 我係狗公都𥄫到實,  搵位肏紅顏

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 00:59 發表 查看引用來源

雖然紅顏唔係好靚,但係佢酒店好多狗公知道佢single,大把男人挑逗佢想屌佢 ...
樣吾使靚,身材好先係重點,正常中女已經好多人想屌😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-22 08:04 發表 查看引用來源

樣吾使靚,身材好先係重點,正常中女已經好多人想屌😆
講真啦紅顏嗰種少少怕醜但係裏面好淫,嗰種住家少婦feel加埋下面窄啲,真係好屌過sp㗎

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 10:56 發表 查看引用來源

講真啦紅顏嗰種少少怕醜但係裏面好淫,嗰種住家少婦feel加埋下面窄啲,真係好屌過sp㗎
住家feel 嘅失婚婦,已經加分吸引,
加埋又淫又好屌。。。,
師兄真係贏晒。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-22 11:39 發表 查看引用來源

住家feel 嘅失婚婦,已經加分吸引,
加埋又淫又好屌。。。,
師兄真係贏晒。。。
紅顏真係咁㗎😍

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-22 12:16 發表 查看引用來源

紅顏真係咁㗎😍
紅顏正好多,純情中的性感!😬

回覆 403# mm28 的帖子

為求比人屌,手法層出不窮,得到性滿足,或者自覺仲有市場價值🤭🤭🤭🤭🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆