上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.1k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-22 08:19 發表 查看引用來源
都ok啦!都夠用啦!咁你開發咗佢乜嘢?
其實cup手波加埋佢有長腿係另一種感覺,就係你屌緊一個有啲怕醜嘅良家婦女🤭🤭
其實都開發咗佢平時多啲打扮,著多少少性感啲嘅衫例如低胸少少著多啲短褲show下長腿,玩下性玩具同性感內衣,因為無論之前佢老公佢男朋友同佢扑嘢都唔係好多花式好多玩法同好平淡
因為佢識咗我好耐,佢乜都有同我講,直至我第一次屌佢,佢真係怕怕醜醜🤭🤭直至我除佢啲衫,同叫佢幫我含佢都係欲佢還迎咁,同我另外嗰兩個淫娃一啲都唔同,嗰次我屌到佢水長流之後先係慢慢開始改變🤭🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-22 12:10 發表 查看引用來源
咁都唔錯啦!應該都有C! 同埋可以試吓唔同風味!😉
師兄眼利呀佢梗係有C啦,佢嗰種怕怕醜醜,又怕痕又要屌個感覺其實幾過癮

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 12:15 發表 查看引用來源

師兄眼利呀佢梗係有C啦,佢嗰種怕怕醜醜,又痕又要屌個感覺其實幾過癮
呢啲咪係良家婦女嘅吸引地方!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-22 12:17 發表 查看引用來源
呢啲咪係良家婦女嘅吸引地方!😉
嗰種感覺就好似屌緊隔離屋個師奶🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 12:13 發表 查看引用來源

其實cup手波加埋佢有長腿係另一種感覺,就係你屌緊一個有啲怕醜嘅良家婦女🤭🤭
其實都開發咗佢平時多啲打扮,著多少少性感啲嘅衫例如低胸少少著多啲短褲show下長腿,玩下性玩具同性感內衣,因為無論之前佢老公佢男朋友 ...
正吖!好有征服感!會唔會比SP窄?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-22 12:19 發表 查看引用來源
正吖!好有征服感!會唔會比SP窄?😉
應該會,特別係佢比較怕醜插入果吓佢會夾得緊啲,要用個龜頭頂開佢,同sp嗰啲好似會吸你入去咁唔同

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 12:19 發表 查看引用來源

嗰種感覺就好似屌緊隔離屋個師奶🤭🤭
咁都正吖!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 12:24 發表 查看引用來源

應該會,特別係佢比較怕醜插入果吓佢會夾得緊啲,要用個龜頭頂開佢,同sp嗰啲好似會吸你入去咁唔同
咁先好玩!😉

師兄玩晒兩種風味

有無試過有一個星期要應付晒3個 ?

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-22 12:55 發表 查看引用來源
師兄玩晒兩種風味

有無試過有一個星期要應付晒3個 ?
冇呀兩個就有🤭🤭我試過連續三日應付老婆,相隔一日應付sp,都已經畀佢哋揸乾曬😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆