上一頁下一頁
發新話題

分享50路相片(10/4, again, again )

收藏  |  訂閱
900  255.0k

個蘿柚真係好圓滑, 可惜睇唔到係咪彈手 ?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-21 11:20 發表 查看引用來源
多謝各位的評語😀😀😀😀😀
著得好好靚,見到都硬呀!😉

直頭可以做內衣代言人👍🏼

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-18 20:21 發表 查看引用來源

Wow, 好fit 呀,好平好身材。
師兄,你老婆就算五十路都正,不過燈光太暗

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-21 11:20 發表 查看引用來源
多謝各位的評語😀😀😀😀😀
嘩…呢套戰衣背面正到一個點,正面會把持不住

你要明白,世界上好多人無老婆有D就算有但其實自己知自己事,自己寧願食自己都唔想食老婆。
久而久之,個班特別人才就會特別憎人哋有個好太太。
引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-18 11:28 發表 查看引用來源

呢個係我另一個forum upload 相後有人嘅評論,
睇左莫講話冇遮掩嘅相,連po 相都唔再想。

引用:
原帖由 Cowen 於 2023-8-21 15:32 發表 查看引用來源
你要明白,世界上好多人無老婆有D就算有但其實自己知自己事,自己寧願食自己都唔想食老婆。
久而久之,個班特別人才就會特別憎人哋有個好太太。

...
C兄言之有理,自己老婆正仲要有返咁尚下年紀都引得下人,身為佢男人都覺得自豪,甚至分享比人欣賞下,相反如果老婆肥閪一個,未話分享,望多眼都唔開胃

回覆 398# 65086514 的帖子

指摷⋯好正呀😍😍😍

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-8-21 15:41 發表 查看引用來源
C兄言之有理,自己老婆正仲要有返咁尚下年紀都引得下人,身為佢男人都覺得自豪,甚至分享比人欣賞下,相反如果老婆肥閪一個,未話分享,望多眼都唔開胃 ...
我諗應該好多麻甩佬心聲

回覆 407# 樓上吉仔 的帖子

世上沒有好老公和好老婆,只要互相溝通了解包容的夫妻,簡單講呀,部分男士覺得自己太太,樣貌走樣,房事沉悶,終日口講也好,心想也好,總想試試街邊的野花,問問自己如果自己的太太,變得人盡可夫,你又會點,或是一些太太們終日埋怨,自己丈夫這樣不濟,那樣不濟,作為先生活在壓力和煩悶之下,夫妻關係那會有好的發展,只要大家放下身段,誠懇溝通,寛宏包容,一定能夠找到一個點,令大家關係和睦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆