上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

回覆 #400 鬼蜘蛛 的帖子

Thank You

賭場好多大波姐姐呀 ! :smile_47:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 11:53 發表
Thank You

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 11:26 AM 發表

怕你地頂唔順咋............
我怕妳要向我地求繞:smile_22:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 11:47 AM 發表
我就嚟夠鍾 Check ISO 啦:smile_38: :smile_42:阿花我會好掛住妳:smile_13: 祝我考試合格啦:smile_38: 有新相記得 PM 我啦 明日再見啦:smile_15:
內部/外部審查

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 11:47 AM 發表
我就嚟夠鍾 Check ISO 啦:smile_38: :smile_42:阿花我會好掛住妳:smile_13: 祝我考試合格啦:smile_38: 有新相記得 PM 我啦 明日再見啦:smile_15:
努力呀!一定得架...............:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 12:14 PM 發表
賭場好多大波姐姐呀 ! :smile_47:
男人都係鐘意大波波..............

花姐 ! 返黎那 !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 12:57 發表

努力呀!一定得架...............:smile_38:

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-28 11:52 AM 發表

每個人遇到一d唔開心事都會心情唔好架喇
小花不如同朋友傾下,講左出黎心情可能會好番d架
唔想大家都受我影向..............:smile_39:
我會好快無事架啦..............

BUT 果D大到好似籃球禁大喎 !
偉為奇觀呀 ! :smile_38:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 12:58 發表

男人都係鐘意大波波..............

自己保重啦 !
講多D咸野會開心D架 ! :smile_46:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 13:01 發表

唔想大家都受我影向..............:smile_39:
我會好快無事架啦..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆