上一頁下一頁
發新話題

分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>)

收藏  |  訂閱
713  75.4k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-27 10:13 發表 查看引用來源

睇得出Y小姐勁沉, 應該係兩個都超沉.... 呢D情況, 都分唔到邊個沉D
EXACTLY

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-2-27 10:13 發表 查看引用來源
師兄,你哋以後有無再肛交?
無.....我有想再次, Y亦唔介意......不過我唔想再整痛佢.....同埋, 其實試過之後又唔係真係好特別爽, 因為我覺得可以兩個一齊爽先係最爽......

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-27 12:48 發表 查看引用來源

EXACTLY
睇文字都feel到,仲要計安全期俾你中出完又要擔心,以你地個年紀(無意冒犯),都感覺到Y好似去返少女拍拖咁佢仲要係單身,點會唔沉呀

引用:
原帖由 LOLU168 於 2020-2-27 12:07 發表 查看引用來源
Ching,真精彩,請継續
多謝支持.......你幅雙子塔......我最後會寫同Y好特別既第一次....就係馬來西亞.........

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-27 12:43 發表 查看引用來源
我果啲皮毛黎既姐,同埋我懶
CHING既皮毛, 已經令我望塵莫及...........

我諗你唔係懶, 係太多好野食, 令你分身不暇........羨慕

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-27 12:54 發表 查看引用來源
睇文字都feel到,仲要計安全期俾你中出完又要擔心,以你地個年紀(無意冒犯),都感覺到Y好似去返少女拍拖咁佢仲要係單身,點會唔沉呀
我係得呢度出POST都係唔怕醜架啦, 所以點會覺得妳冒犯呢.....

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-27 12:55 發表 查看引用來源

多謝支持.......你幅雙子塔......我最後會寫同Y好特別既第一次....就係馬來西亞.........
你地一齊見面大約50日
可以去咗你工作地方,日本,澳門,仲有馬拉
其實店一半時間都係一齊去玩咁過
有辣有唔辣

追左一半,有時間繼續追👍

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-27 13:03 發表 查看引用來源
你地一齊見面大約50日
可以去咗你工作地方,日本,澳門,仲有馬拉
其實店一半時間都係一齊去玩咁過
有辣有唔辣
係呀......

引用:
原帖由 森杉谷 於 2020-2-27 13:05 發表 查看引用來源
追左一半,有時間繼續追👍
多謝支持.......當小說睇啦........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆