上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 09:50 AM 發表
我地仲買左隻咸碟返屋企睇
:smile_40: 睇完佢有冇學返兩招先?

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 09:47 AM 發表

其實平時我都好少煮飯,一個人...............:smile_39:
一個人就真係唔整好過呀
買埋咸碟咁正呀,一齊睇一定好好feel啦~

回覆 #400 jickfa 的帖子

有冇學吓裏面D招式呀:smile_44:

回覆 #396 jickfa 的帖子

真係溫馨:smile_15:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-15 10:01 AM 發表
有冇學吓裏面D招式呀:smile_44:
都無乜o野好學啦,來來去去都係果d招式!
睇呢d片都係諗住增加下情趣邊睇邊做................

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 10:27 AM 發表

都無乜o野好學啦,來來去去都係果d招式!
睇呢d片都係諗住增加下情趣邊睇邊做................
邊睇邊做又確實係幾刺激架~

講返我地尋晚係廳度邊睇邊做,佢而家已經識得先搞下前奏點樣錫我,佢先黎錫我下面,又錫又摷搞到我下面濕哂,咁我都好識禮尚往來,捉住佢細佬慢慢同佢品嚐.............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 11:10 AM 發表
講返我地尋晚係廳度邊睇邊做,佢而家已經識得先搞下前奏點樣錫我,佢先黎錫我下面,又錫又摷搞到我下面濕哂,咁我都好識禮尚往來,捉住佢細佬慢慢同佢品嚐.............
佢學野真係好快!

持久力OK 嗎?

滿唔滿足先?:smile_40:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 11:10 AM 發表
吾 ,  好味 , 好好味 . :smile_14:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-15 11:19 AM 發表

佢學野真係好快!

持久力OK 嗎?

滿唔滿足先?:smile_40:
ok 好滿足啦.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆