上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-10 10:12 PM 發表

就係食慣好野....:smile_44: 搞到好揀擇
係囉.....
咁都唔彈d比兄弟.
果晚個大波妹,請你食能左咁多波餅你都唔去馬.
你就真係屣能晒啦.....唉....可憐我......:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-10 10:14 PM 發表

你頃就頃到天光嘛.........唔洗佢打比我阿媽.........................:smile_27: :smile_27:
電話傾到四點岩岩好無錢:smile_13:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2007-12-10 10:13 PM 發表

阿 ban 8咁多野出黎ga:smile_22:

幾時搬埋過黎我地哩邊:smile_30:
哈~~我地好頃0者~~:smile_30: :smile_30:
你果邊咁遠唔0岩我~~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:16 PM 發表

係囉.....
咁都唔彈d比兄弟.
你就真係屣能晒啦.....唉....可憐我......:smile_39: :smile_39:
你知我係黃師父.好正氣:smile_30:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-12-10 10:16 PM 發表

唉..........我寧願唔執
就係咁就攪到我無自由失自由......................:')
唉....咁你又失策左少少嘅,
出得來玩,預左要還.
以後都係要小心d啦....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:16 PM 發表

係囉.....
咁都唔彈d比兄弟.
咁你有無人地咁靚仔呀~~
果晚我既女色魔都話佢靚仔呀!!!
你!?哈哈哈:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-10 10:18 PM 發表

你知我係黃師父.好正氣:smile_30:
係嘅,黃師父,
咁星期日場波有無腳仔軟先....:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2007-12-10 10:16 PM 發表

電話傾到四點岩岩好無錢:smile_13:
唉..........我有排都黎唔到同你地飲.......................:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:18 PM 發表

唉....咁你又失策左少少嘅,
出得來玩,預左要還.
以後都係要小心d啦....:smile_13: :smile_13:
以後??我睇怕要下年2月後先有機會下次...................

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-10 10:21 PM 發表

係嘅,黃師父,
咁星期日場波有無腳仔軟先....:smile_38: :smile_38:
無踢喇...成朝氹返四眼妹.氹足成日先唔嬲.我真係無撚用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆