上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:20 AM 發表

哈哈,我都諗緊好唔好下集大結局嘛~~~

同埋我想知道有邊位我係由出第一個post追到家下架~~~~~可以話我知嗎。
第二係你點解會入黎睇既~~~我想完結前知道~~~哈
我唔係:smile_13:  我係由第十幾集先入黎..
有日無聊周圍睇野.. 就見到呢篇野既topic 幾吸引..
就追落去.. 愈睇愈想知之後會點..
亦都冇expect 過樓主會同我有計傾

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:33 AM 發表

傾下計幾開心

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:26 AM 發表
其實大左結局架拉,都講到終於拖住cindy囉,甘大家都仲唔明~~哈哈

後會有期拉各位:smile_30:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€€88
死仔.. 玩野:smile_22:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:33 AM 發表

原來yoyo入黎色情文學,原本想睇咩先~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 davidhdphdp 於 2007-9-19 12:34 AM 發表

傾下計幾開心
都係架~ 冇諗過係呢度會識到人..:smile_40:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:35 AM 發表

都係架~ 冇諗過係呢度會識到人..:smile_40:
係囉,但就偏偏唔想識我................唉

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:35 AM 發表

原來yoyo入黎色情文學,原本想睇咩先~~~~~~~~~~
解悶:smile_13:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:36 AM 發表

解悶:smile_13:
解悶要睇情色文學架咩~~你壞拉.....

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:36 AM 發表

係囉,但就偏偏唔想識我................唉
咪識左囉:smile_13:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:38 AM 發表

咪識左囉:smile_13:
但你都唔理我既~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆