上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-28 11:46 AM 發表
早晨aa兄! 好想睇你個「賽後任你點」, 睇下有冇好嘢及支持下:096: , 琴日執好多啦!
ok,一陣先出,因為暫時比較多野做..昨天馬仔好彩嬴小小...:044:

5月27日 賽後老點你
在天氣情況突變下進行賽馬,一季都未必撞到一次,有好多馬輸左都唔駛解釋.全日11場賽事我睇到有1隻馬表現係極之好.
佢就係第3場超理想(我當然有買呢隻馬啦),當日排第11檔,我度呢場馬時從來冇諗過徐君禮 會(叻)到可以一早張隻馬攝入內欄位置(我期望隻馬係留在後排中間左右位置,入直路拉出外檔上)..,而去到入直路,超理想就好似好順理成章地在內欄入面搵位上(我一路睇佢跑,未入直路前佢一路冇意識搵定位抽出外檔),我睇左咁耐超理想跑馬(我都中過呢隻馬幾次),都係從後在中外檔望空上最好,今場佢在內欄因為冇乜位上,又望空唔到,最後在衝衝窒窒下竟然跑第5輸比常山鎮寶個零馬位,呢場馬我唔覺得佢係正常徐君禮騎法.
  跟住我回心一諗,徐君禮曾經在 第480場次騎過呢隻常山鎮寶,差d嬴(過終點時佢仲已為嬴左舉哂手慶祝,結果跑第2,賽後被馬會警告添,最後呢單野被人笑左幾日,我都用佢黎過關:029: ),我又再諗起超理想在第511場次出賽時騎師係韋達(當時超理想係久休左差不多半年再出,當日13倍輸左之後下一場換徐君禮就25倍嬴馬,我2場都有買),世事有時可能就係咁巧合,但另一方面黎講,超理想既狀態同作戰能力一定仍然有,而且仲唔錯添,只要肯再報名出賽,又肯用最好跑法去跑,第4班唔怕冇馬嬴.

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 04:37 PM 發表
5月27日 賽後老點你
在天氣情況突變下進行賽馬,一季都未必撞到一次,有好多馬輸左都唔駛解釋.全日11場賽事我睇到有1隻馬表現係極之好.
佢就係第3場超理想(我當然有買呢隻馬啦),當日排第11檔,我度呢場馬時從來 ...
確係冇乜發揮機會...:030:
但果場馬好古怪,成堆返而常山鎮寶竟可守好位:044: :025:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-28 05:53 PM 發表

確係冇乜發揮機會...:030:
但果場馬好古怪,成堆返而常山鎮寶竟可守好位:044: :025:
所以我咪話好巧合囉(係唔係巧合見仁見智),但我一定會用陰謀論去睇呢場馬,咁先有吸引力嘛...:084:

5月30日 第4場賽事
  其實我極小咁早講定隔日賽事,但咁岩星期三晚有一隻馬我上次賽後評都有講(#74),呢隻就係
旅英名駒 ,今次仲排一檔,我睇唔出佢冇3甲既原因,唔敢話嬴梗(但我就幾有信心)希望唔好成大熱就好囉..正路黎講(請記住正路思維)轉馬房加埋韋達又搏命,一於貼左佢先..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 20:40 發表
5月30日 第4場賽事
  其實我極小咁早講定隔日賽事,但咁岩星期三晚有一隻馬我上次賽後評都有講,呢隻就係 旅英名駒 ,今次仲排一檔,我睇唔出佢冇3甲既原因,唔敢話嬴梗(但我就幾有信心)希望唔好成大熱就好囉..正路 ...
aa兄! 咁有信心嗎!?
其實我都揀好, 未有倍率唔話你聽住:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-28 08:49 PM 發表

aa兄! 咁有信心嗎!?
其實我都揀好, 未有倍率唔話你聽住:096:
ok,我都係出住一場心水先... :122: :098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 09:39 PM 發表

ok,我都係出住一場心水先... :122: :098:
撐你隻"旅英仔":036:

:041: 入嚟〔支持〕下D〔老友〕先:098:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-5-29 02:20 AM 發表
:041: 入嚟〔支持〕下D〔老友〕先:098:  
多謝支持,多d番黎呀..:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆