上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.3k

點解要開新acc?呢個好親切啊

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-6 16:10 發表 查看引用來源

唔啦唔啦~牙籤仔吾使用劍鞘的🤭🤭🤭
好啦,師兄吾好嬲我用牙籤來比喻你呀~
只有粗短同牙籤,你會揀邊樣呢?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-6 04:05 PM 發表 查看引用來源
話說公司有位男同事,年紀應該同我差吾多。
大家都好講得下笑呀甘既。

甘有陣時呀哥行過我身邊,會摸摸我個頭呀~
拍下我膊頭,“滅“下我面豬甘,
甘佢見到,佢又會好正常好平時甘又會來拍下我頭,搭下我膊頭既。
我有時著啲衫有少少露呀,我知道佢都會目及住曬既,想裝我。。

今日佢行經過我幾次,吾係故意既,而係佢真係行出行入做野行經過我。。
佢輕掃我頭髮。 ...
真心問,女仔會唔會想男仔望自己呢?又或昅呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-6 05:17 PM 發表 查看引用來源

真心問,女仔會唔會想男仔望自己呢?又或昅呢?
你問我既話。
我會答,望下is ok,但長時間甘裝,
同眼神太淫褻甘望,會覺得比你望得好吾舒服。。

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-6 04:54 PM 發表 查看引用來源

只有粗短同牙籤,你會揀邊樣呢?
認真甘問???

甘粗短。。起碼有感覺啲🤣🤣🤣
牙籤應該真係無乜感覺。。咦?入左嫁啦??🤣🤣🤣

嗯,親切啲咩???
純粹想者,而家好似換張相又會被ban,
麻煩

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-6 05:31 PM 發表 查看引用來源

認真甘問???

嗯,親切啲咩???
麻煩 ...
如果你被人蒙住雙眼被老公同kit插
你可唔可以憑條J認到邊個打邊個

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-6 05:29 PM 發表 查看引用來源

你問我既話。
我會答,望下is ok,但長時間甘裝,
同眼神太淫褻甘望,會覺得比你望得好吾舒服。。
HAHA.....明白,我好少咁望女仔,所以真係要問下先得.

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-6 17:31 發表 查看引用來源

認真甘問???

嗯,親切啲咩???
麻煩 ...
又唔粗又唔長咪冇市場……

我都係會不經意咁望,定哂眼自己都唔好意思啦

佢之前叫雞的話你又接受到嗎?……我有d朋友接受唔到叫過雞的男仔做伴侶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆