上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.7k

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-15 07:00 AM 發表 查看引用來源
吾知點解,好似突然間有種想裸露既感覺。好想要,好想除曬衫比人睇甘
因為你性慾旺盛,想要乜乜啫!

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-15 05:01 AM 發表 查看引用來源
早晨,甘多位師兄。。福利照睇夠未?我係咪夠鐘下架呢??
我會冇人睇嘅,張相好身材喎。

咁今朝有無搵bb幫手解救

今日返工有無著得性感D? 有種裸露既感覺
引用:
原帖由 akitty 於 15/11/2017 07:00 AM 發表 查看引用來源
吾知點解,好似突然間有種想裸露既感覺。好想要,好想除曬衫比人睇甘

多謝福利已射

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-15 05:01 AM 發表 查看引用來源
早晨,甘多位師兄。。福利照睇夠未?我係咪夠鐘下架呢??
我看了,呢排無乜心機,我繼續做返cdrom, 默默留意你。
Kitty 過左去的就由它過去,最緊要是現在及將來
Take care

做咩無乜心機呀??需要我俾啲刺激你嗎??

今日著住恤衫西裝裙返工,其實尋日都係。。返緊工就無咩野,收左工之後即刻扣少2粒鈕,去到心口。露返少少事業線出返來。雖然入面仲有件打底既小背心係,所以應該無走到光既。然後公司啲人嗌我吾使著得甘formal,雖然都係寫字樓工作但可以著得casual啲著得舒服啲返工就可以。 好,等我聽日就著小背心返工先
係囉,可能係來緊m關係,好似好想要好有性致甘,又有少少漲胸。

我都要些激情呀!

引用:
原帖由 akitty 於 15-11-2017 21:53 發表 查看引用來源
做咩無乜心機呀??需要我俾啲刺激你嗎??

今日著住恤衫西裝裙返工,其實尋日都係。。返緊工就無咩野,收左工之後即刻扣少2粒鈕,去到心口。露返少少事業線出返來。雖然入面仲有件打底既小背心係,所以應該 ...
小背心???小心凍親呀!

決定了。。今日著件黑色v領tee,外加薄外套。
下身著牛仔褲。。返工然後……
我帶吾帶bra好呢:smile_47: :smile_47:
吾帶既話就外套要成日keep住著吾可以除落來
既然話嗌我可以casual啲。。就一於casual到挑戰極限:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆