上一頁下一頁
發新話題

究竟我係咪變態?天生鐘意被虐

收藏  |  訂閱
437  30.0k

你就好啦,有得爽又有錢收
有無諗過收幾錢一次?
引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-4-21 07:33 PM 發表
查看引用來源

仲有錢收

講啦,有個淫o既女朋友會好開心,不過小心唔好俾佢覺得妳係出面淫第二個:smile_30:

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-4-21 07:33 PM 發表 查看引用來源

仲有錢收
象徵式啫,妳咁cheap,都唔會收得貴啦,都係收50-20蚊,咁先滿足到妳隻臭賤雞,況且妳如果做雞,都可能會做隻免費雞

我好有 幻想 將女伴侶 綁在 平板凳上or 梳化的背上,  將腿分開, 再用攪拌機改成的fcking machine, 調教 速度由慢至快 綁 上假9, 向深處進攻, 當伴侶全失控, 但我的真狗塞進伴侶口中, 用手指挑撥菊花。 伴侶 完全沒有 反抗能力, 肉隨砧板上。 好玩!!!

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2017-4-22 01:31 AM 發表 查看引用來源

象徵式啫,妳咁cheap,都唔會收得貴啦,都係收50-20蚊,咁先滿足到妳隻臭賤雞,況且妳如果做雞,都可能會做隻免費雞
接既客仲要係老油條,肥佬(肥到見唔到J個款),年近60歲既無牙伯伯等
之後仲要比佢地顏射,跪係佢地面前皇帝式服侍

你話你幾cheap幾賤

我試過用手扣反手鎖住EX係房再出街買野返去食, 諗返都覺得興奮

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-4-21 07:33 PM 發表 查看引用來源

仲有錢收
如果妳做雞,我第一個幫襯,同加錢同妳玩sm, 要妳扮狗咁比我狎玩,等我好好咁凌辱妳同滿足妳呢條咁賤既淫娃

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2017-4-21 07:45 PM 發表 查看引用來源
終於睇到出水 最鍾意係迫我講淫野同埋打籮柚
你又係想比人虐待呢?一鞭一鞭咁打落屁股度,要你求主人原諒,哈哈!

引用:
原帖由 mrwing 於 2017-4-23 10:16 PM 發表 查看引用來源

如果妳做雞,我第一個幫襯,同加錢同妳玩sm, 要妳扮狗咁比我狎玩,等我好好咁凌辱妳同滿足妳呢條咁賤既淫娃
好願意,你會點玩我玩幾耐?會辱罵我?

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-4-25 07:33 PM 發表 查看引用來源

好願意,你會點玩我玩幾耐?會辱罵我?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆