上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 03:53 PM 發表 查看引用來源

新界好大架
要游水,我屋企樓下就有,所以好少去其他地方游
我有個都幾無聊既目標~就係要去曬全香港43個公共游泳池~

所以我先特登走咁遠去游~我而家去過差唔多3分之1啦~

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 04:08 PM 發表 查看引用來源
我有個都幾無聊既目標~就係要去曬全香港43個公共游泳池~

所以我先特登走咁遠去游~我而家去過差唔多3分之1啦~
我獨愛樓下個泳池,超近又平,學生價9蚊
唯一唔好處係多人,不過我通常游2米池,無咩大影響。最憎個d明明唔識游,但就鍾意成班fd捉住池邊吹水

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 03:58 PM 發表 查看引用來源

好難架
女仔唔係怕曬就係要陪男朋友,而且我行既地方佢地又唔行
男既,我相信有一半以上都唔係純友誼,多多少少都係想抽水or有意思,咁我又費事俾機會人。淨低個d咪忙到喊,唔得閑陪我個d
我享受俾人啜,唔享受 ...
咁睇黎我係個少部份人啦~(可能我自己咁講無人信:smile_o08~不過我次次會女仔出街都唔會有抽水既想法~或者有意思~
我覺得好似普遍朋友咁出街唔得咩~我係個D反而好避免掂到女仔個種人~:smile_o04:
蚊係呢個世上消失有方法呀~之前唔係講過有個研究話捉D蚊番黎~改造佢地個基因,令到佢地只生出雄性後代,這些後代也只能生出雄性後代,搞到最後蚊子自己消滅自己~絕種~
蚊咬你係因為你有佢需要既維生素姐~(唔通係你D皮膚又滑又白?:smile_o04
你想佢地唔咬你~好簡單姐~搵個比你更加吸蚊既人咪得囉~:smile_o10:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 04:15 PM 發表 查看引用來源

我獨愛樓下個泳池,超近又平,學生價9蚊
唯一唔好處係多人,不過我通常游2米池,無咩大影響。最憎個d明明唔識游,但就鍾意成班fd捉住池邊吹水
捉住池邊吹水~笑死我~:smile_o01:
我唔游或者游到攰就會走去嬉水池度坐下~唔會影響到人嗎~同朋友吹下水~睇下人地玩~都幾好嫁~
同埋我通常游夜晚~無咁曬~

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 04:18 PM 發表 查看引用來源
咁睇黎我係個少部份人啦~(可能我自己咁講無人信:smile_o08~不過我次次會女仔出街都唔會有抽水既想法~或者有意思~
我覺得好似普遍朋友咁出街唔得咩~我係個D反而好避免掂到女仔個種人~:smile_o04:
蚊係呢個世上 ...
如果係普通朋友,我又唔介意出街wo
唔會話特別去避身體接觸,但唔該唔好俾我覺得係抽水
有意思個d就咪搞,唔想俾假希望人
都係個句,世界上無一種生物應該要被滅絕,因為無論佢幾黑人憎都好,佢都有佢既作用
白?離開香港之前咪係,而家黑左勁多,塊面同對波比,差左幾度。但係d同學話我勁白,白到發光咁滯(個人覺得太誇張
滑?一般般,因為成日都會敏感,生粒粒,又無保養,又多傷痕

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 04:23 PM 發表 查看引用來源
捉住池邊吹水~笑死我~:smile_o01:
我唔游或者游到攰就會走去嬉水池度坐下~唔會影響到人嗎~同朋友吹下水~睇下人地玩~都幾好嫁~
同埋我通常游夜晚~無咁曬~
真係有呢d人,仲要潑水,低能又無公德心
所以我有遇過救生員要求示範游半個池,先俾留係2米池
我同fd去,我地會set一個目標eg12個來回,之後就每游半個or一個來回就會等一等齊人,再游過

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 04:27 PM 發表 查看引用來源

如果係普通朋友,我又唔介意出街wo
唔會話特別去避身體接觸,但唔該唔好俾我覺得係抽水
有意思個d就咪搞,唔想俾假希望人
都係個句,世界上無一種生物應該要被滅絕,因為無論佢幾黑人憎都好,佢都有佢既作用
白 ...
咁你覺得咩行動係抽緊你水呢?有次我同女仔出街~地下滑佢差d pk我先去扶佢~咁樣o唔ok?
唔比希望人地都岩既~咁你搵個唔鍾意你既去街咪得囉~:smile_o11:
為左人類~好多人唔係咁諗嫁~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 04:31 PM 發表 查看引用來源

真係有呢d人,仲要潑水,低能又無公德心
所以我有遇過救生員要求示範游半個池,先俾留係2米池
我同fd去,我地會set一個目標eg12個來回,之後就每游半個or一個來回就會等一等齊人,再游過
咁你都游得幾多嫁喎~減肥岩曬啦~我次次都係游三四轉就坐係到吹水個d人黎~:smile_o11:
但我又未見過救生員叫人示範喎:smile_o04:

多左個既~:smile_o04:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 04:42 PM 發表 查看引用來源
咁你覺得咩行動係抽緊你水呢?有次我同女仔出街~地下滑佢差d pk我先去扶佢~咁樣o唔ok?
唔比希望人地都岩既~咁你搵個唔鍾意你既去街咪得囉~:smile_o11:
為左人類~好多人唔係咁諗嫁~
借d依摸手摸腳,攬腰之類
差d跌親去扶當然ok
咁又唔洗咁極端既,無意思就得,再講唔鍾意我既,一定唔會同我出街
蚊我記得係有用架,係為左要生仔先吸人血,公既係唔吸血,亦有d品種唔吸血都可以生仔。真係為左人類就應該改基因,令佢地唔吸血都生到仔,咁咪無事囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆