上一頁下一頁
發新話題

18歲卜卜脆......苦事回味

收藏  |  訂閱
810  100.0k

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-11 01:14 AM 發表 查看引用來源

拍左拖4年,,,,有3年都係咁度過:smile_o08::smile_o08:
第4年佢阿哥同佢阿媽反面搬左出去住
即係大學果時先散喇喎?  :smile_o10:  咁中學果時師姐經驗都已經好豐富喇喎

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-11 01:15 AM 發表 查看引用來源

仲要次次俾佢暗口,,,,後尾自己暗口,,,咬被:smile_o03::smile_o03:
咁惡劣既環境師姐都仲可以維持3年...真係好忍耐力

回覆 397# 的帖子

以前無咁多人玩PARTY咋,唔係可以兩兄弟同CICI同埋阿哥條女4 P添呀:smile_o01:

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-11 01:16 AM 發表 查看引用來源
以前無咁多人玩PARTY咋,唔係可以兩兄弟同CICI同埋阿哥條女4 P添呀:smile_o01:
佢爸媽其實都知啦咁  :smile_o10:

引用:
原帖由 steven412 於 2014-9-11 01:15 AM 發表 查看引用來源

即係大學果時先散喇喎?  :smile_o10:  咁中學果時師姐經驗都已經好豐富喇喎
初戀中4,5一齊,,中7就散左啦!!!

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-11 01:17 AM 發表 查看引用來源

初戀中4,5一齊,,中7就散左啦!!!
最後有冇影響到升大學呀   :smile_o06:

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-11 01:14 AM 發表 查看引用來源

拍左拖4年,,,,有3年都係咁度過:smile_o08::smile_o08:
第4年佢阿哥同佢阿媽反面搬左出去住
三年關係係sp
一年才是拍拖。。

引用:
原帖由 steven412 於 2014-9-11 01:16 AM 發表 查看引用來源

咁惡劣既環境師姐都仲可以維持3年...真係好忍耐力
搞到我E家,,,一嗌都會自自然然自己暗口,,咬唇,,忍住叫:smile_o03::smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-11 01:16 AM 發表 查看引用來源
我口仔唔夠大,,,一次食唔晒2隻蕉蕉,,咁多P唔岩我:smile_o14:

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-11 01:19 AM 發表 查看引用來源

搞到我E家,,,一嗌都會自自然然自己暗口,,咬唇,,忍住叫:smile_o03::smile_o03::smile_o03:
咁做法好唔爽皮喎....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆