上一頁下一頁
發新話題

老公想我同另一個男人親熱

收藏  |  訂閱
533  144.4k

你太太真係好, 肯同你一齊玩. 交換後的報告, 在這裡公布, 讓大家見識了解一下.
引用:
原帖由 actnow1997 於 2014-9-11 09:05 PM 發表 查看引用來源
My wife also want to play 3p......
can I post email here?

引用:
原帖由 actnow1997 於 2014-9-11 09:05 PM 發表 查看引用來源
My wife also want to play 3p......
can I post email here?
Would you mind to share your story here?

引用:
原帖由 Ssstevennn 於 2014-9-11 06:07 PM 發表 查看引用來源

唔關大唔大膽事,只係你同一個人一齊,閒閒地十幾二十年時光,你話唔會悶就假既,預其身邊果個會好奇心思思想去偷食,倒不如同你身邊人一齊去開發新既刺激同領域仲好,只要大家都過到心理關口又滿足就ok, 同埋最 ...
非常同意你呢個講法,最緊要係同另一半有共識,我老婆依家興趣都越來越大,不過始終要慢慢黎唔可以急進

3P 我就唔會玩啦,我覺得swing couple 最好都係夫妻,大家可以約下BBQ , 唱下K 呢D正常活動,之後搵個地方一齊玩下sex game ,有翻幾pairs 的話可以玩下情趣遊戲,不過最緊要大家都係夫妻,SP 我都覺得唔好,單男單女就更加唔好玩

補充多少少,我睇過一個由playboy 拍的節目叫 Swing ,每隻都講不同夫妻加入去玩,好多對夫妻一齊係一個地方飲下酒,傾下計,玩下遊戲同一齊XX,感覺好正。 想了解可以自已上youtube seach 下

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-12 12:58 PM 發表 查看引用來源
3P 我就唔會玩啦,我覺得swing couple 最好都係夫妻,大家可以約下BBQ , 唱下K 呢D正常活動,之後搵個地方一齊玩下sex game ,有翻幾pairs 的話可以玩下情趣遊戲,不過最緊要大家都係夫妻,SP 我都覺得唔好,單男單女 ...
認同,對自己伴侶既愛係唔可以同SP比,我地要既唔係搞人地條女or伴侶, 而係可以同自己老婆or女友可以得到更大滿足,從而令大家既感情更加好!

GWM兄, 可以交換聯絡交流下心得嗎?

回覆 404# 的帖子

你係唔係都唔比其他男人掂自己老婆? 又唔會係自己老婆面前掂其他女人?
不過, 係其他朋友面前玩弄自己老婆都幾過癮

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-12 01:03 PM 發表 查看引用來源
補充多少少,我睇過一個由playboy 拍的節目叫 Swing ,每隻都講不同夫妻加入去玩,好多對夫妻一齊係一個地方飲下酒,傾下計,玩下遊戲同一齊XX,感覺好正。 想了解可以自已上youtube seach 下
多謝分享,等我同另一半一齊睇下先

小弟係新手,回唔到pm, 如想交流可以留contact

引用:
原帖由 Ssstevennn 於 2014-9-12 01:07 PM 發表 查看引用來源

認同,對自己伴侶既愛係唔可以同SP比,我地要既唔係搞人地條女or伴侶, 而係可以同自己老婆or女友可以得到更大滿足,從而令大家既感情更加好!

GWM兄, 可以交換聯絡交流下心得嗎?

http://n2.hk/d/im ...
我都PM唔到,不過我個wechat 同 呢個名一樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆