上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.7k

樓主件戰衣好正..白滑大波..:smile_o12:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-30 12:56 發表 查看引用來源

鬼唔知阿媽係女人咩,佢都想睇我潮吹,但呢家野唔係吐口水,話出黎就必到出黎架麻:smile_42:
我自己夠想囉.d女版友講到繪影繪聲,又話好high又成身震,
自問咩都試過喇,梗係想試埋潮吹喇.......可惜總係唔知差d咩, ...
最近我都攪到條女噴水,重系一次里面噴左3.4次...她講感覺好爽..正的..:smile_o01:
其實唔難..ka ka

[quote=2011-1-29 10:23 PM]純白戰衣.....正呀~~~ [/quote]褲仔係t-back添

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-25 02:48 AM 發表 查看引用來源
好耐無上黎  因為之前唔見左pw  又好忙
哈哈  上次個日本人已經玩嫌左  不過唔緊要  仔死仔還在
我係日本公司返工  d高層都係日本人多
大老闆四十左右  但似三十  仲幾靚仔
呢個大老闆都黎左年幾  但都無乜特別
...
原來apple 妹都係好波之人喎......真係見到都流口水呀~~~:smile_47:

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-30 10:46 AM 發表 查看引用來源

係未之前成日做呀?
潮吹真係唔可以日日黎,吹完,女的會好攰.要休息夠先得.
有性冷感個gf 除左初初識個陣做得密的之外,黎兩年都好少做…因佢無興趣做。個次插到佢吹之前無做兩個月左右,不過成日都係隔咁耐做,所以唔知邊解佢都會有潮吹囉。吹左大家都無覺得攰。

所以我好唔明點解性冷感會有潮吹,反而個 EX-Ex 多水多汁又鐘意做反而一次都未試過吹?

又好似 BCM 姐都有經驗都無,真係好奇怪呢? :smile_41:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-30 12:56 PM 發表 查看引用來源

鬼唔知阿媽係女人咩,佢都想睇我潮吹,但呢家野唔係吐口水,話出黎就必到出黎架麻:smile_42:
我自己夠想囉.d女版友講到繪影繪聲,又話好high又成身震,
自問咩都試過喇,梗係想試埋潮吹喇.......可惜總係唔知差d咩, ...
所以家陣我最唔明係我件性冷感都會有潮吹囉?以前果個好似 B姐你一樣鐘意 do 野但佢只會話成個人震哂,但從未有潮吹囉…

潮吹對男人真係好爽架…諗下,條女好似痳甩佬咁識射精,噴的淫水出黎,幾大滿足呀…
死嘞!講到家下想”乙水”返個衰妹,同佢砌番獲,睇下可唔可以吹多次添…

B姐,免年加油喇!噴番的免仔水比豬公乃吓,包佢愛你千憶年啊!啊啊……

引用:
原帖由 美儀 於 2011-1-30 02:18 AM 發表 查看引用來源
唔係呀我男友係HK人。。不過我係試過同一個日本人做過。。:smile_o05:
屌得你過唔過引呀  :smile_47: :smile_47:

你件戰衣果然好吸引

你件戰衣果然好吸引

thank you for sharing!!!!!

support good post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆