上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.9k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-12-23 03:49 PM 發表

Supervoice 嘛   ...不過, 老了, 不再係十八廿二喇!!!!:smile_42:
但我係喎,十八 + 廿二 + N

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-23 03:51 PM 發表 查看引用來源

咪又勾起我嘅傷心事!!!你實在太殘忍了!!!  

我話過,我唔會再比女崑!!!   

唔過夜,收條毛!!!:smile_o0 ...
我都遇過嘛:smile_42: ..... 所以期望明天後天大後天都順順利利次次爽夠一夜一早:smile_40:

預祝 JOE 哥,各位 CHING 性旦快樂,要什麼女有什麼女:smile_30:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-12-23 03:55 PM 發表

我都遇過嘛:smile_42: ..... 所以期望明天後天大後天都順順利利次次爽夠一夜一早:smile_40:

我仲以為你潤我 tim !!!   :smile_19: :smile_19: :smile_19:

我事發於2個禮拜前,係果一刻真係好滾!!!撚住成晚有人 warm 住,仆街剩低一個人凍冰冰!

真係波霸奶茶,超記鹵味!!!

屎都滾啊。今次一定要問左先坐!

引用:
原帖由 shinglee 於 2010-12-23 04:31 PM 發表

難得,幾師兄弟都有相同嘅傷心事!

一於咁話“問左先坐”

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-12-23 11:18 AM 發表 查看引用來源
團長, 乜呢幾日你咁得閒在香港既........太耐冇返公司, 好多野要簽呢
我打算25號之後就藏匿於神州大地,這幾天不努力工作又怎麼行呢!:smile_o16:

引用:
原帖由 eric415 於 2010-12-23 04:03 PM 發表 查看引用來源
預祝 JOE 哥,各位 CHING 性旦快樂,要什麼女有什麼女:smile_30:
我預祝你元旦都快樂!:smile_o13: :smile_o13: 送你兩條囡囡給你起雙飛!

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-23 04:55 PM 發表 查看引用來源

我打算25號之後就藏匿於神州大地,這幾天不努力工作又怎麼行呢!:smile_o16:
你平日都努力工作啦,不過係同埋囡囡助理媽咪一起努力

引用:
原帖由 shinglee 於 2010-12-23 04:31 PM 發表 查看引用來源

問左唔一定冇事,唔問都未必有事,你都係玩多幾盤幸運骰測下當晚運程先啦........哈哈哈哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆