上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-7-30 05:06 PM 發表 查看引用來源

細路我係美國地係返college,因為e家係返緊暑假既學期,所以返既比較小(主要係自己唔想返咁多)
不過係平時既學期,細路我都多數係一個星期返16個鐘左右,都係返一至四,一日4個鐘左右:smile_o12:
因為e邊既college教育 ...

你的校園生活真寫意,邊讀書,邊媾女!
     奈兒、玲姐、雪綾、雪娜和雪兒都無你份,故事裏有一個薇姐,三十八歲,未婚,姣婆一個,你要唔要?要就安排你『搞』一鑊,唔要就比第二個,余焯林和陳至中都等緊!
     說得對,性是每個人都需要的,也就是說,人人都鹹濕!(男女都係!)

引用:
原帖由 馬眼光 於 2010-7-30 07:47 PM 發表 查看引用來源

諷刺得很!:smile_15:
八卦雜誌『老作』,係人都知!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-7-30 07:21 PM 發表 查看引用來源

不過,這位『80後』記者妹,似乎並不認同,她認為這樣對范依琪不尊重!
     不過我醒目,在她拍枱說『唔撈』之前,說有單『大嘢』要她採訪,就是紀麗緹赤裸暴屍深圳這單。

她聽了之後,立即回家拿回鄉證,跟方雪綾北上採訪。
     宋詠玲這個惡女人有個信念,『報導真實事件』,這個我也認同,但雜誌畢竟是一門生意,要有讀者,沒讀者的話,雜誌便要關門,就是這樣。
     宋詠玲回到家裏,把幾件衣服塞進李行袋裏,撿查身份證和回鄉證是否在錢包裏,然後趕往紅磡跟方雪綾會合,一起北上採訪。
發哥你又唔去呀,上次回話今次一定跟埋去,夜晚去搞佢地

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2010-7-31 12:15 AM 發表 查看引用來源
多謝發哥:smile_o09: ,我想做嫖客,又想嫖又不舉那一個叫陳至中
陳至中!

引用:
原帖由 ABC1278 於 2010-7-31 01:05 AM 發表 查看引用來源
支持一下發哥先~~~~:smile_o09:
多謝支持!

會唔會詳細寫返被輪姦過程呢?

THANKS 支持 C-HING

回一回支持爸打

好正呀!劉腫萬歲。:smile_38:

如果真有其事嘅話個女主角真係幾慘,好在係虛構啫!!!:smile_27:

引用:
原帖由 HKDG99 於 2010-7-31 08:10 AM 發表 查看引用來源
Thank you very much for your sharing.
‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆