上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  189.2k

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 08:24 PM 發表 查看引用來源

沒所謂了

現在只剩下口試了,終於可以放縱了~對吧:smile_o12: :smile_o11:
是啊…
今天好累好睏,所以Part3寫得很差………T^T

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 08:20 PM 發表 查看引用來源

在太子聯合廣場買,襪帶頗特別的說…
我現在覺得在公眾地方規矩一點比較好XD

對呀,要不是就可能在youtube/foxy見到你們:smile_o10:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 08:32 PM 發表 查看引用來源

是啊…

那你今天考完之後的下午沒有用來睡一睡覺休息嗎?

寫得不錯呀,我覺得跟之前沒甚麼分別=]

但如果你真的想修改一下的,那你就今晚好好休息

明天再作出修改吧

對了,angel你中英文口試甚麼時候考?

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 08:32 PM 發表

是啊…

不是ar..用心分享是最好的........

終於考完啦Angel
遲d諗住做咩呀?有冇諗過做下暑期工呀?

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 08:37 PM 發表 查看引用來源

那你今天考完之後的下午沒有用來睡一睡覺休息嗎?

寫得不錯呀,我覺得跟之前沒甚麼分別=]

但如果你真的想修改一下的,那你就今晚好好休息

明天再作出修改吧

對了,angel你中英文口試甚麼時候考?
中文廿五號考,英文下個月十七號,你呢?

打野戰咁刺激........:smile_47:
不過都唔夠angel妹你張全裸相咁刺激:smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過想知angel妹你點o係地鐵入面玩G點
要伸到隻手好入的說:smile_47:

引用:
原帖由 mmoomoon 於 2010-5-10 08:55 PM 發表 查看引用來源
終於考完啦Angel
遲d諗住做咩呀?有冇諗過做下暑期工呀?
好想做暑期工啊!但不知道做什麼工作好

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:00 PM 發表 查看引用來源

中文廿五號考,英文下個月十七號,你呢?

我中文甘七號,英文跟你一樣,都是十七號:smile_o13:

你去哪裡考?

我去沙田蘇浙公學

引用:
原帖由 goldenkit777 於 2010-5-10 09:03 PM 發表 查看引用來源
打野戰咁刺激........:smile_47:
不過都唔夠angel妹你張全裸相咁刺激:smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過想知angel妹你點o係地鐵入面玩G點
要伸到隻手好入的說:smile_47:
是啊…應該要伸得很入吧…
其實真正的打野戰我都未寫XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆