上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-14 09:07 PM 發表 查看引用來源
話題正正因她是夜之女所以你就卡在這裡,你卻部不前既真正原因,喂! 這裡是夜遊沉船區,你去沉你去溝女心態就要開放d,唔好當作溝良家婦女咁既方式處理,宜家我地係找過渡式既溫柔,夢幻既愛情,同正常既係好唔同架,可能你係 ...
1.我不是介意她是夜場女子,我只是想表達出同夜場女子發展的障礙.
2.我明白你所講的過渡式溫柔,但我怕我並不能收放自如, 一旦用情深了,又會面  對同夜場女子談戀愛所引申出來的問題.

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-15 09:22 AM 發表 查看引用來源

你咁早就搭緊火車?
想問下,,,,點解打真軍叫做「中出」?

我7點幾岩岩起身咋
打真軍 不等於 中出喎好似

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 09:42 AM 發表 查看引用來源
你已明白什麽是真軍,為何會不明白中出呢?  一般我會是外射在她的肚皮或胸部上
我估唔到佢會問呢d

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-14 09:36 PM 發表 查看引用來源
最近也有看各位的留言,其實就像各位所講,龍兄也應該一試,反正又是單身,須然夜場所認識,但正所謂今日唔知听日事,能夠爭取沉一沉的感覺都係好事

多謝師兄意見,我會作為參考之用:smile_o09:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-14 09:50 PM 發表 查看引用來源
佢今晚有可能坐左和鞋號上左去
哈哈:smile_o13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 10:16 AM 發表 查看引用來源
有bb相睇咩?:smile_o06:
我去唔到既:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 09:35 AM 發表 查看引用來源
沉夜場女其實係鬥智鬥力的玩意,雙方都在角力,點看出對方對自己有冇好感亦需看自己的智商,好簡單,低的話就比人呃L0R:smile_27:
我現在就是同bb玩緊心理戰:smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-15 10:07 AM 發表 查看引用來源

http://angelababy.>>
>><< 即系系咩呀

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-15 10:24 AM 發表 查看引用來源

我估唔到佢會問呢d
我都打左個突,佢突然間問啲咁有學術性的問題:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-15 10:28 AM 發表 查看引用來源

我去唔到既:smile_41:
可能要搵個另外一個網址先得:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆