上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.5k  37.9k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-3 09:43 AM 發表 查看引用來源
早晨,龍兄,尋日大唱菊花歌牙
講都芧人信,尋日下午上去番卓其中一件,真係爆左佢菊花,完事後佢話吾中意喎! ps,此女番食後己覺食用價值不高,將放入凍肉櫃.:smile_o16:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-3 09:43 AM 發表 查看引用來源
早晨,龍兄,尋日大唱菊花歌牙
唔係啩

願聞其詳:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-3 09:56 AM 發表 查看引用來源

唔係啩

願聞其詳:smile_35:
今餐係番食,頭餐係在sn,此女外型算得,但床功不掂且極為被動,小弟對床功是甚有要求,男上女下無乜feel轉狗仔但亦感乏味,後見菊穴撩人,擾嚷一番後完成此壯舉.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-3 10:17 AM 發表 查看引用來源
今餐係番食,頭餐係在sn,此女外型算得,但床功不掂且極為被動,小弟對床功是甚有要求,男上女下無乜feel轉狗仔但亦感乏味,後見菊穴撩人,擾嚷一番後完成此壯舉.
你的口技真係不錯..咁都比你TUM到佢玩菊花..勁呀:smile_o12:

我去桑拿玩..就算要加錢..啲女都未必肯:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-3 10:30 AM 發表 查看引用來源

你的口技真係不錯..咁都比你TUM到佢玩菊花..勁呀:smile_o12:

我去桑拿玩..就算要加錢..啲女都未必肯:smile_o05:
唔好笑我啦,經總結後,我想會短揸大學妹一會,因沒有撈味,講說話好迷人,但飯盒我諗今月尾會返來,時間分配有點難度呀:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-3 10:40 AM 發表 查看引用來源
唔好笑我啦,經總結後,我想會短揸大學妹一會,因沒有撈味,講說話好迷人,但飯盒我諗今月尾會返來,時間分配有點難度呀:smile_o10:
好大盤生意咁喎

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-3 10:48 AM 發表 查看引用來源

好大盤生意咁喎
One man company,好辛苦架!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-3 10:52 AM 發表 查看引用來源
One man company,好辛苦架!
唔辛苦邊度得世間女呀:smile_47:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-3 11:02 AM 發表 查看引用來源

唔辛苦邊度得世間女呀:smile_47:
找到至愛,我都想引退:smile_53:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-3 11:07 AM 發表 查看引用來源
找到至愛,我都想引退:smile_53:
咁快收山..你甘心嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆