上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.5k

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-12-2 05:33 AM 發表 查看引用來源

花仔,

乖仔, goodboy:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

叔叔有糕糕食,多得晒你!

不過話時話,你睇到我quote得呢兩段,梗有原因!

叔叔知你好掛住娜娜,寫果時都要諗清楚先得架:

又戴套又 ...
昨日唔得閒 , 而家有時間黎睇 ~~
哈.哈..大佬你比我更早睇 , 更早留意到 ..
我都要學下野先得 !

公子係唔係做到爆左套呀 !:smile_47:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-2 02:44 AM 發表 查看引用來源
(終於有時間寫 part 4啦,又繼續… )

娜娜個西再次吸住我個龜頭,太舒服啦,我大聲叫左出黎:「噢… 噢… 我忍唔到啦… 我射喇…我要射喇…」,而佢同一時間呼喚著:「我都到喇...到喇…」我感覺到娜娜比我快一步到達高潮,而我亦隨即一洩如注,盡情將大量精液噴射入娜娜體內!娜娜承受住我既衝力,keep住高潮,個西不斷收緊吸吮我下面,好似想搾乾我d精咁,好正呀!唔係講少,我諗我足足射左成30,40秒,我真係好唔捨得娜娜個西,我一路射精一路繼續抽插,我地攬住打茄輪,而我碌野慢慢係佢體內變軟,娜娜d水流到成張床單都係~~~
我有個人妻sp , 內射個陣好似想吸左我細佬入去佢到 , 成張床都濕晒 , d子孫比佢啜晒入去 ~

人妻內射無問題。 點解 , 等我出新post 你就知道 :smile_15:

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-12-2 03:03 AM 發表 查看引用來源
WOO 仲有PART. 5.......:smile_o06: :smile_o06:
哈哈,有架,我唔介意寫架。。。

不過希望大家唔會開始覺得悶啦。。。 :smile_13:

引用:
原帖由 海砵男 於 2009-12-2 11:02 AM 發表 查看引用來源

我有個人妻sp , 內射個陣好似想吸左我細佬入去佢到 , 成張床都濕晒 , d子孫比佢啜晒入去 ~

人妻內射無問題。 點解 , 等我出新post 你就知道 :smile_15:
海砵男君,

唔通你sp係傳說中嘅:

『鯉魚咀』!

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-2 11:21 AM 發表 查看引用來源

哈哈,有架,我唔介意寫架。。。

不過希望大家唔會開始覺得悶啦。。。 :smile_13:
雖然長同要分開打...但今次又唔覺悶同煩喎....好過有d人打少少又話忙又話有野做

引用:
原帖由 海砵男 於 2009-12-2 10:57 AM 發表 查看引用來源

昨日唔得閒 , 而家有時間黎睇 ~~
哈.哈..大佬你比我更早睇 , 更早留意到 ..
我都要學下野先得 !

公子係唔係做到爆左套呀 !:smile_47:
海砵男君,

早!?

無他,支持愛隊贏波嘛!

曼聯必勝!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-12-2 11:29 AM 發表 查看引用來源

海砵男君,

唔通你sp係傳說中嘅:

『鯉魚咀』!

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
~0~ 無錯

真係唔講得少 :smile_47::smile_47:

wait you part five la

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-12-2 08:55 AM 發表 查看引用來源

同意,因為我都試過......
哥,

咁你都出番個post:smile_o06:

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-12-2 05:33 AM 發表 查看引用來源

花仔,

乖仔, goodboy:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

叔叔有糕糕食,多得晒你!

不過話時話,你睇到我quote得呢兩段,梗有原因!

叔叔知你好掛住娜娜,寫果時都要諗清楚先得架:

又戴套又 ...
哈哈,軍曹哥終於都食左糕糕啦! 好食嗎。。。?:smile_o01:

好感動,你睇得好詳細呀!多謝! :smile_o06:  

「。。。噴射入娜娜體內。。。」 <--- 我射果陣當然有戴 dom 啦,個 dom 亦無爆,放心。只係我本來打算抽出黎射响娜娜肚肚度,我想俾佢睇下我射左幾多,佢令我有幾咁 high... 不過最後都打消了此念頭,因為想同娜娜一齊”到頂”,當時千鈞一髮,興奮莫明,所以才用”射入娜娜體內”來形容... 

昨晚獲悉多人回 post 支持,喜極!為免令大家失望,搏命寫埋 part 4 佢,可惜實在太夜,頭昏腦脹下,寫得真麻麻,唔好意思,煩請見諒!:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆