上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  49.2k

引用:
原帖由 神州行 於 2010-1-27 01:12 AM 發表 查看引用來源
我升級了:smile_o10:
弓起哂呀, 神州行c兄~~:smile_o09:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-27 12:22 AM 發表 查看引用來源

就係嗰晚太多人去,搞到入房的囡囡小咗,要你老哥出去大海撈,結果都係爛燈盞:smile_o01:要去SN,我就好彩嗰你啦,第2round就比我遇番上次平安夜和某師兄一齊睇中而結果讓咗比佢條囡囡,唔通真係 ...
唔好咁易沉啦, 係咪想改名做艦長呀你~.~:smile_o02:

引用:
原帖由 eric415 於 2010-1-27 02:38 AM 發表 查看引用來源
是不是遠睇幾靚,近睇有黑眼圈這位囡囡呀:smile_o11:
不是那位,如果係上一次就唔使之後去SN la....:smile_o10:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-27 09:20 AM 發表 查看引用來源

弓起哂呀, 神州行c兄~~:smile_o09:
什麼神州行c兄呀,係DAVIDCHAN8888 2號就真:smile_o01:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-27 09:21 AM 發表 查看引用來源

唔好咁易沉啦, 係咪想改名做艦長呀你~.~:smile_o02:
你又唔介易D好女女比人地識啦,口米唯有自己係大海找law...:smile_o03:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-27 09:58 AM 發表 查看引用來源

什麼神州行c兄呀,係DAVIDCHAN8888 2號就真:smile_o01:
你做乜踢爆人呀~.~:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-27 10:02 AM 發表 查看引用來源

你又唔介易D好女女比人地識啦,口米唯有自己係大海找law...:smile_o03:
我都想有好囡囡介紹比我呀:smile_40: , 不如搵呵joe哥介紹啦, 呵呵~.~:smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-27 11:51 AM 發表 查看引用來源

我都想有好囡囡介紹比我呀:smile_40: , 不如搵呵joe哥介紹啦, 呵呵~.~:smile_30:
上次係錦河個飯盒唔好嗎?:smile_o10:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-27 09:58 AM 發表 查看引用來源

原來如此.

俾你發現添:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆