上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
503  62.2k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-9-12 03:12 AM 發表

ok, bye bye ~~~
加油
:smile_38:

專心 d 喇 :smile_46:
真係要走,但又多左人入黎:smile_30:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-9-12 03:06 AM 發表 查看引用來源

send 張大 d 的相比我
:smile_o06:

我同你澄清 :smile_30::smile_30::smile_30:
清者自清,引版有人見過我兩.
我味話,係就出黎飲野,我請!

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-9-12 03:12 AM 發表

我己經有佢冇化裝既相,佢化裝既係陳年舊相。

你岩,我已經冇同佢嘈!

我想講,
女既就post d身体部份出黎扮下公主,等人讚下,自戀一番,我係男人黎架,有乜女人未見過,好吾好我吾識分?

男既就回post好似前世 ...
係真,我記得以前引版係得OFFICE妹妹一個有相,唔知幾時開始個個都POST相,男人就係唔係都讚:smile_42:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-9-12 03:15 AM 發表 查看引用來源

係咪先?...........:smile_o01:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-12 03:17 AM 發表 查看引用來源
係真,我記得以前引版係得OFFICE妹妹一個有相,唔知幾時開始個個都POST相,男人就係唔係都讚:smile_42:
我講既句句事實,可能得罪好多大兄小妹。:smile_o01:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-9-12 03:15 AM 發表 查看引用來源

ok la ~~~
京士巴兄, 乜人都有, 化啦 :smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
地鐵仲大把啦, 成日以為我昅佢, 我昅佢後面 d 新聞呀 :smile_45:
笑下又一 day 啦
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 終極無常 於 2009-9-12 03:18 AM 發表 查看引用來源
係咪先?...........:smile_o01:
我似講大話?
我女人問我,玩咁大?我話叫到引版一二百人,駛得幾多?起碼條氣順:smile_o01:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-12 03:17 AM 發表 查看引用來源
呢 d 野心照啦:smile_44:
吹下水就咪當真啦

真心...假意...:smile_04:

吹下算啦:smile_46:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-9-12 03:20 AM 發表 查看引用來源

ok la ~~~
京士巴兄, 乜人都有, 化啦 :smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
地鐵仲大把啦, 成日以為我昅佢, 我昅佢後面 d 新聞呀 :smile_45:
笑下又一 day 啦
:smil ...
你見我少回post架啦,我不嬲睇吾過眼出聲

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-9-12 03:23 AM 發表 查看引用來源

我似講大話?
我女人問我,玩咁大?我話叫到引版一二百人,駛得幾多?起碼條氣順:smile_o01:  
是但啦, 又無獎的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆