上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  28.9k

引用:
原帖由 州州吊頸黃先生 於 2009-8-12 02:48 PM 發表 查看引用來源
人地回0左幾次啦?你識唔識0架?咪扮喎?
唔識就叫佢白膠黐番個腦

點解............樓主同其他人唔回應0既?
佢出個咁0既帖唔係諗住好威0架咩?

香薰都有得收錢,細佬真係見識少:smile_o08:

路過:smile_43:

可能連痾尿都要計..

沉yuen得雪啦~

樓主 ~~會唔會 post 理 當晚個客 D 住房登記資料黎証明 富豪完全無屈人 ~~~
絕對低玩 ~~~ 絕無收多錢 , 正宗老實場

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-13 03:43 AM 發表 查看引用來源
樓主 ~~會唔會 post 理 當晚個客 D 住房登記資料黎証明 富豪完全無屈人 ~~~
哈哈!衰鬼!:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-13 03:43 AM 發表
貢如果有女過夜果D...又使唔使寫晒出黎呀~~

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-13 03:46 AM 發表 查看引用來源
哈哈!衰鬼!:smile_03::smile_03::smile_03:
乜野喎 ~~~~
流水單都出左囉 , 不如話唔知點解個 會計部 女仔私人醒左張住房登記表比樓主,
一不做 , 二不 休 post 九理出黎丫 :smile_o12:

又不如張流水單 copy 起佢, 幫佢手 寄比稅局 /工商局 睇下呢間場 有無報少營業額收入丫
工商局 /稅局對呢 D單實有性趣架 , 呢樣係我強項 ~~~~ 一定幫到手 :smile_o01:
做個中國好公民嗎 :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆