上一頁下一頁
發新話題

新新新...徵男性朋友NO SP

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 lovevk 於 9-8-2009 01:37 發表 查看引用來源
樓主你好:smile_38: :smile_38:
我係女....唔知歡唔歡迎:smile_13:
無任歡迎呀:smile_38:
有正野一齊去睇喇喂:smile_o01:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:44 AM 發表

咁你又唔好咁講人地,個個人要求唔同,
可能佢地認為自己夠assets去要求返D同level嘅朋友啫:smile_o11:
後生嘛
好似行到我呢D年紀好多野都睇化啦
又或者我無條件去set咁多呢:smile_o05:
岩既
青春無敵
我地呢d年紀大既人可以行埋一邊

引用:
原帖由 粗麵 於 9-8-2009 01:38 發表 查看引用來源

贏就係lor....:smile_24: :smile_24: :smile_24: 大波爭一球:smile_24:
你唔係賭外圍呀??:smile_o04:
唔好呀,會死人架
畀我會拜仁(因為有小豬):smile_o05: ,不過我無買

引用:
原帖由 wannabe 於 9-8-2009 01:46 發表 查看引用來源

吓?
要報上性別ga?:smile_35:
拱我唔糸男仔囉
咁又係...你係藍仔之嘛:smile_o13:

引用:
原帖由 wannabe 於 9-8-2009 01:48 發表 查看引用來源

岩既
青春無敵
我地呢d年紀大既人可以行埋一邊
離開成人區開返個老人區:smile_o11:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:51 AM 發表

咁又係...你係藍仔之嘛:smile_o13:
lol 你原以為我糸 ... nevermind
但個個nickname好細個個時己經用開 ... :smile_35: 
因為由細到大都好鐘意藍色 

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:52 AM 發表

離開成人區開返個老人區:smile_o11:
可唔可以叫d後生開個青春區哩?
你知啦老人家年紀大無力走開唔到

引用:
原帖由 wannabe 於 9-8-2009 02:06 發表 查看引用來源

lol 你原以為我糸 ... nevermind
但個個nickname好細個個時己經用開 ... :smile_35: 
因為由細到大都好鐘意藍色 
男仔女仔有咩問題:smile_o12:
出外靠朋友嘛:smile_o10:

引用:
原帖由 wannabe 於 9-8-2009 02:09 發表 查看引用來源

可唔可以叫d後生開個青春區哩?
你知啦老人家年紀大無力走開唔到
嘩:smile_o01: 估唔到你講野都有返D水準喎:smile_o11:
舉埋隻腳都讚.讚.讚.讚成呀(雖然都唔係幾舉得起囉):smile_o12:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 02:18 AM 發表

男仔女仔有咩問題:smile_o12:
出外靠朋友嘛:smile_o10:
好...夠爽快
我地就交個朋友吧
不過宜家我頂唔住啦
要揾周公子幽會
明日再傾丫
good night and sweet dreams ~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆