上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  25.1k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-26 08:04 PM 發表 查看引用來源

古天樂喎梗係岩啦, 直頭愛死添:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
我有佢既膚色,無佢既樣貌囉:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-26 08:06 PM 發表 查看引用來源
咁你似唔似佢咁man先:smile_o10:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-26 08:08 PM 發表 查看引用來源

咁你似唔似佢咁man先:smile_o10:
同佢差唔多啦:smile_30: :smile_30:
我洗白白先:smile_44:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-26 08:11 PM 發表 查看引用來源
同佢差唔多啦:smile_30: :smile_30:
我洗白白先:smile_44:
嗯, 我都去食飯先, 晏d先傾過:smile_o07:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-26 08:06 PM 發表 查看引用來源
樣貌既野見人見至既姐,你唔似佢不一定就比不上佢的!又唔係模仿比賽.

男人至緊要有個性同自信!:smile_34:  說得對吧:smile_41: 各位姊妹.

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-26 10:08 PM 發表 查看引用來源

樣貌既野見人見至既姐,你唔似佢不一定就比不上佢的!又唔係模仿比賽.

男人至緊要有個性同自信!:smile_34:  說得對吧:smile_41: 各位姊妹.
岩架, 男人冇個性同自信就真係淨d:smile_o12:

入嚟撐場~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-26 11:33 PM 發表 查看引用來源
又見到小鬼嘞:smile_o13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-26 11:33 PM 發表 查看引用來源
我又撐

得一分:smile_30:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 26/7/2009 23:34 發表 查看引用來源

又見到小鬼嘞:smile_o13:
唔好意思呀...頭先晏晝我係阿媽屋企..用我個妹部電腦回你..之後無覆到..sorry~:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆