上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 08:07 PM 發表 查看引用來源

我睇咗你篇文章啦~ :097:
真係寫得好好喎~ :036: :036:
為了真相 :025:  報告出左,已經天下大亂。

野O仔 的衰名,以後好難搵食 :029:

(我沒有參與整個活動,只可做路人甲,報告仍是冰山一角)

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 07:49 PM 發表 查看引用來源

想去踩單車囉~ :023: :023:
下星期會天氣轉好

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 08:06 PM 發表 查看引用來源

但你唔係要陪小OO咩~ :023: :023: :023:
你問清楚吉士!小OO是誰? 不可亂講。

昨晚惡婆小OO,我實比佢鬧到去...又係一句:

老婆大人 :096:

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-28 08:10 PM 發表 查看引用來源
路過~~ 路過~~
又扮路過丫你~ :097: :096: :096:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 08:11 PM 發表 查看引用來源

為了真相 :025:  報告出左,已經天下大亂。

野O仔 的衰名,以後好難搵食 :029:

(我沒有參與整個活動,只可做路人甲,報告仍是冰山一角)
失去咗一個見你既機會~ :029: :029: :029:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 08:16 PM 發表 查看引用來源

你問清楚吉士!小OO是誰? 不可亂講。

昨晚惡婆小OO,我實比佢鬧到去...又係一句:

老婆大人 :096:
小OO係野O仔老婆大人~ :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 08:33 PM 發表 查看引用來源

又扮路過丫你~ :097: :096: :096:
真係路過O架咋WO~~~

引用:
原帖由 darkangel1a1 於 2009-5-28 08:37 PM 發表 查看引用來源

真係路過O架咋WO~~~
你好!我係新人 野O仔 多多指教 :034:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 08:34 PM 發表 查看引用來源

失去咗一個見你既機會~ :029: :029: :029:
我要女人 :043: :043: :043:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 08:46 PM 發表 查看引用來源

你好!我係新人 野O仔 多多指教 :034:
哈~~ 野O仔兄唔好玩我啦~~
我先係新人~~
請多多指教~~
你就好明顯係師兄啦~~
睇O左你報告啦~~
其實都有O的唔明~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆