上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  123.0k

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-22 11:13 PM 發表 查看引用來源
睇完電視~~回來啦~~:096: :071:
yo!返黎la:023: :023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-22 11:17 PM 發表 查看引用來源

Will除0左上身衫0者~~~:027:  

咪住.....佢著左幾多件先......:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 11:16 PM 發表 查看引用來源

係超級貼心+愛心的秘書呢:131:
]Baby笑人:027:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 11:15 PM 發表 查看引用來源

有咩好睇呀.....:092:
最近追緊~~巾幗梟雄~~:036:

狼的驕傲

Pride in your eyes 為佢影低下半生
uwants裹 找到我 失去的 自信心
才明白 被拍的 能拍得這樣勇敢
你哋眼神能替我 雲上旅行來點燈

*See me fly I'm proud to fly up high
 不因說話瑤擺@狼仔有我哋擁戴
 Believe me he can fly 佢 take off in the sky
 假使佢算神話 因你脫更愉快*

show in your eyes 為你閃爍像最初
唯獨你 欣賞我 比我 脫光
埋頭做 願佢可 能為我影得更多
無論有誰評論我 裸照卻無人可阻

Repeat *

我盼有一天將全身 影哂
昂然地對著客人說 男變女好鬼high

Let me 脫 I'm proud to fly up high
不因老細搖襬@狼女有你擁戴
Believe me she can fly she脫光 in the sky
假使脫有奇蹟 比佢脫最愉快
我脫得光榮 因為我 輸哂 

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-22 11:19 PM 發表 查看引用來源

]Baby笑人:027:  
傻豬....邊有呢.....

是讚美

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-22 11:18 PM 發表 查看引用來源
yo!返黎la:023: :023:
係呀~~:096:

i 25 lor 貓b

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 11:19 PM 發表 查看引用來源

咪住.....佢著左幾多件先......:122:
好似...2件上身衫...
小狼除0左3次都係除飾物...:023:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-22 11:19 PM 發表 查看引用來源

最近追緊~~巾幗梟雄~~:036:
原來係咁.....

我冇睇:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆