上一頁下一頁
發新話題

~secret admire~ 第四帖~繼續吹水~~黎緊7月18日有船P活動~

收藏  |  訂閱
5.1k  121.8k

引用:
原帖由 jimjimjim007 於 2009-5-13 07:20 PM 發表
咁多人係度做功課呀:096:
唔左大家啦
猩猩你番黎啦..:025:

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-13 07:19 PM 發表
:023: :023: 突然間咁多人??
咪好lor..

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-13 07:20 PM 發表 查看引用來源
返啦~~~
下午OFF約左中學同學食LUNCH~
係寶島由點半坐到4點半:122:
咁好~~~
又唔叫我~~:025:

給小月月的........新聞...
睇完唔好眼火爆...

小晞睇完想殺人!!!

東方日報- 05月13日 松浦亞彌轉型熟女嘥cute氣 (有慶太,涼平,龍一)

松浦亞彌與橘慶太的地下情向來疑幻疑真,這對緋聞男女近日不約而同轉走成熟形象,男方更由當年的排骨仔搖身變成筋肉人,可惜粉絲們似乎並未接受。
松浦亞彌下月便滿廿三歲,為迎接踏入人生另一階段,她決定擺脫多年來的可愛形象,並在月前推出的最新大碟《回憶洋溢》中改以成熟造型示人,可惜充滿女人味的唱片銷量有欠理想,只打入Oricon大碟榜的第廿九位。
立志求變
儘管緋聞女友轉型失敗,不過w-inds主音橘慶太仍立志求變,他近日在網誌中展示苦練得來的結實肌肉,又大騷麒麟臂,不過,不少擁躉一時間未能接受其新形象,大部分網友認為瘦削身形較適合慶太,但亦有歌迷支持偶像轉look,還大讚他既有型又有男人味。
公開肉照
現年廿三歲的慶太,於九年前以跳舞組合w-inds之身份出道,當時他與隊友千葉涼平和緒方龍一靠鄰家男孩形象走紅樂壇。踏入今年,成員們似乎要一改排骨外形,慶太除在blog中公開自己的健身成果外,昨日下午亦上載了緒方龍一的半裸背部肉照,發現其背肌比起慶太簡直有過之而無不及!

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-13 07:20 PM 發表
返啦~~~
下午OFF約左中學同學食LUNCH~
係寶島由點半坐到4點半:122:
交俾你啦.
我要閃閃先..

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-13 07:24 PM 發表 查看引用來源

交俾你啦.
我要閃閃先..
好~~

引用:
原帖由 jimjimjim007 於 2009-5-13 07:20 PM 發表 查看引用來源
咁多人係度做功課呀:096:
唔左大家啦
大家都咁努力啊.....
我都要努力先得~~ \口/

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-13 07:22 PM 發表 查看引用來源

占占你番黎啦..:025:
無人睇見

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-13 07:20 PM 發表 查看引用來源

小月月..
我番黎啦~:023:

唔等我寫完先走呀
kiki 貓:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆