上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.7k

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-30 09:55 AM 發表 查看引用來源

no la :026:比你串我:122:
唉...你好似蝦我喎:026:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-30 09:55 AM 發表 查看引用來源

冇事丫嘛Baby:023:
俾0的冰冰幫你流咁0的......
有事呀..........暈死....

唔洗冰冰幫手流...辛苦我自己來辛苦算, :023:
我要冰冰SWEET....咁錫哂 BABY 就夠:027: :027:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-30 09:58 AM 發表 查看引用來源

冰冰可唔可都幫羊流咁D ar....:026:
如果可以, 冰冰好樂意:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-30 10:04 AM 發表 查看引用來源

如果可以, 冰冰好樂意:023:  
你咁錫羊~~~>333333<~
開心死羊喇~:023:

wow~~男公關俱樂部...:041: :097:

............go working la
sorry cat b :032:不串 la
冰冰happy d la:041:
bye bye

^-^ hello~~everyone..
this is my frist time to come here~
it look fun~:094:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-30 10:04 AM 發表 查看引用來源

有事呀..........暈死....

唔洗冰冰幫手流...辛苦我自己來辛苦算, :023:
我要冰冰SWEET....咁錫哂 BABY 就夠:027: :027:
有2樣對經痛有效0既...

=================================================
請各位在每月結束後吃一顆「紅棗蛋」,不是每天吃喔!只要結束吃一顆就好!

連續吃兩個月,也就是總共只要吃兩顆就好了!

【兩碗水】+【十幾顆紅棗】+【洗乾淨且敲破蛋殼的蛋一顆】

蛋只要敲到有裂痕就好,不要有勾流出來紅棗和破蛋一起煮,煮到兩碗水變一碗水享用蛋(請剝殼)、品嚐紅棗湯。

==================================================

龍眼乾  若干(一小把,隨意啦!)

老薑片  若干(一小把,隨意啦!)

用熱開水沖泡,平時飲用可補血;
生理期間再滴數滴白醋,可幫助血塊順利排除。據愛用者表示,本方極為有效,有病治病,沒病補血,各位女性朋友試試吧!

引用:
原帖由 snufkinkitty 於 2009-5-30 10:12 AM 發表 查看引用來源
wow~~男公關俱樂部...:041: :097:
歡迎光臨『Show』
新客人~ 想飲咩呀~

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-30 10:14 AM 發表 查看引用來源
............go working la
sorry cat b :032:不串 la
冰冰happy d la:041:
bye bye
唔好意思尋晚冇覆PM~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆