上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

呢排都有師兄keep住問我到底自從上次喺三叔間房入面發現佢偷咗我老婆條底褲之後仲有冇新發現。其實我一路都想再入佢間房睇吓但係一直都未有機會,不過尋晚終於俾我搵到機會。

尋晚老婆出咗去同佢啲姊妹食飯,成晚都係得我同三叔同啊嫲喺屋企。老婆差唔多成11點先whatsapp我話佢哋埋緊單準備走,叫我攰就沖涼瞓先。

嗰陣三叔喺廳同我一齊睇緊電視,佢見我覆完message問我係唔係老婆,我答佢係同埋老婆話佢宜家先埋單,未有咁快返到。我仲多口問佢做咩仲唔沖涼,事關佢平時10點幾就會去沖涼,但係尋晚唔知點解成11點都仲唔去沖。佢就咦咦哦哦咁冇直接答到我,不過佢聽到我話老婆未有咁快返之後冇幾耐先走去沖。

佢入廁所冇耐我就醒起,啊嫲又瞓咗,老婆又唔喺屋企,呢個係入佢房嘅大好機會。我等到聽到三叔開水聲之後就偷偷哋入佢房,入到去我第一時間去返上次發現佢收埋我老婆條底褲嘅衣櫃到睇,冇發現,搵返上次個紙袋見到上次俾我搵到嗰條,但係除此之外就搵唔到其他嘢。

之後我去佢另外床尾個衣櫃到睇,嗰個衣櫃係啲舊式3層嗰啲木櫃。Check咗第一同第二層都冇料到,我都已經諗住可能佢淨係偷過嗰一條所以應該唔會俾我搵到啲咩㗎啦。但係點知當我打開埋第三層,一翻開佢啲衫,竟然真係俾我見到有料到。。。

兩條屬於我老婆嘅粉紅色底褲,仲要兩條底褲上面都佈滿黃色嘅漬,啲漬仲要係好大躂。我諗大家男人唔洗我講都知呢啲應該係乾咗嘅精啦。之前已經發現三叔偷我老婆底褲,宜家仲證實埋佢偷咗唔止一條,仲用埋老婆啲底褲嚟打飛機。

我認真考慮緊同唔同老婆講。

附件

講咗畀你老婆聽, 你老婆覺得三叔很變態
但最好 用試探方式 ,例如果三叔 用咗你啲底褲嚟打機你有乜嘢感覺

你老婆三叔打完飛機亦冇毁滅證據?

引用:
原帖由 egg29 於 2020-6-3 14:10 發表 查看引用來源
講咗畀你老婆聽, 你老婆覺得三叔很變態
但最好 用試探方式 ,例如果三叔 用咗你啲底褲嚟打機你有乜嘢感覺
都可以考慮用咗你呢個方法先

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-6-3 14:29 發表 查看引用來源
你老婆三叔打完飛機亦冇毁滅證據?
好明顯冇啦,我都唔知佢收埋留嚟做乜

回覆 4005# 最錫我老婆 的帖子

都唔知收埋你有乜用 分分鐘會發臭
問你老婆是記得用間接方法

洗返乾淨比你老婆著。

小心你老婆反感之後冇得玩

阿嫂有冇同你提過少咗底底?你估三叔會唔會變態到放返啲有漬底褲等阿嫂著?

師兄你都好大膽喎,竟然夠膽赤手空拳掂條有“料”底褲。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆