上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.7k

貓B 同大家講早晨呀

各位早晨呀
今日天氣乾燥~ 食番0的椰汁燕窩滋潤0下:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-30 09:44 AM 發表 查看引用來源
各位早晨呀

冰冰......

BABY M痛死........:029:
可唔可以.....要熱架........
我就暈死........流血不止:028: :028: :028:

引用:
原帖由 catagnisb 於 30-5-2009 09:30 發表 查看引用來源
貓B 同大家講早晨呀
人講morning你又講morning:096:
morning la cat b:025:

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-30 09:47 AM 發表 查看引用來源

朋友仔....係你未開始入來,
我早上都入來講早餐的喎.......

你沒有發現嗎?:023: :023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-30 09:44 AM 發表 查看引用來源
各位早晨呀

多謝你ar~~~冰冰~:023:

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-30 09:47 AM 發表 查看引用來源

朋友仔你好似唔LIKE貓B.
成日都串我架.:026:

引用:
原帖由 catagnisb 於 30-5-2009 09:51 發表 查看引用來源

朋友仔你好似唔LIKE貓B.
成日都串我架.:026:
no la :026:比你串我:122:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-30 09:46 AM 發表 查看引用來源

冰冰......

BABY M痛死........:029:
可唔可以.....要熱架........
我就暈死........流血不止:028: :028: :028:
冇事丫嘛Baby:023:
俾0的冰冰幫你流咁0的......

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-30 09:55 AM 發表 查看引用來源

冇事丫嘛Baby:023:
俾0的冰冰幫你流咁0的......
冰冰可唔可都幫羊流咁D ar....:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆