上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  123.0k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 10:06 PM 發表 查看引用來源

去邊來.....點解會咁架////:030:

咪好痛囉.....:092:
去左南丫島對出既魚排度bbq ~~~
好正啊~~4面都係海~~係海中心bbq~~
不過晒到紅晒lo:030:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-22 10:13 PM 發表 查看引用來源

去左南丫島對出既魚排度bbq ~~~
好正啊~~4面都係海~~係海中心bbq~~
不過晒到紅晒lo:030:
好似好正咁喎.....:023:
貓B姐姐都未去過呢......

你沒有用防曬嗎?
姐姐搞的BBQ係去大欖多.......下星期又要搞 LU:030: 我驚到時仲加咳死......唉......:028:

回覆 5# lilianchan0511 的帖子

係呀

引用:
原帖由 angel_kin2005 於 2009-5-22 10:16 PM 發表 查看引用來源
你好
HI....你係新朋友仔嗎?

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 10:15 PM 發表 查看引用來源

好似好正咁喎.....:023:
貓B姐姐都未去過呢......

你沒有用防曬嗎?
姐姐搞的BBQ係去大欖多.......下星期又要搞 LU:030: 我驚到時仲加咳死......唉......:028:
真係好正><...係咁岩有個fd既老豆係做個行~
我不嬲都唔用防曬--''...
因為不嬲都黑...又唔白~所以都懶得用..哈哈哈
咁你呢排真係要食得清d啦><
唔係到時又唔舒服...有排搞...:028:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-22 10:21 PM 發表 查看引用來源

真係好正><...係咁岩有個fd既老豆係做個行~
我不嬲都唔用防曬--''...
因為不嬲都黑...又唔白~所以都懶得用..哈哈哈
咁你呢排真係要食得清d啦><
唔係到時又唔舒服...有排搞...:028:
原來係咁.......

懶之過.....

我都忍唔到口....昨晚仲食 去沙田食日本野.
之後再去一田買 個大大的 芝麻街 喼.....
買完仲要去 starbucks 飲杯....買一送一的....black berry choco coffee....:027:

所以就 = 半夜咳死左....

又起身嘔.......:028:

成晚訓唔到....

但係今天竟然好返好多......:097:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-22 10:25 PM 發表 查看引用來源

原來係咁.......

懶之過.....

我都忍唔到口....昨晚仲食 去沙田食日本野.
之後再去一田買 個大大的 芝麻街 喼.....
買完仲要去 starbucks 飲杯....買一送一的....black berry choco coffee....:02 ...
真係曳曳><''

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-22 10:28 PM 發表 查看引用來源

真係曳曳><''
冇計.....姐姐忍左......成半個月了.....:026:

咁個朋友仔又錫我....
又同我去:023: :023:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-22 09:33 PM 發表 查看引用來源

一杯熱朱古力呀~~:023:

冰冰~~錫錫~~:131:
冰冰就0黎代晒0的男公關鍚鍚:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆