上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 01:03 PM 發表 查看引用來源

野O仔真係體貼~ :027: :027:
我係為溝女仔 :027: :027:  才真,我好狼又咸濕。:043: :043:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 01:05 PM 發表 查看引用來源

我係為溝女仔 :027: :027:  才真,我好狼又咸濕。:043: :043:
好狼又咸濕~~~~ :028: :028: :028:
呵呵~~~ :122: :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 01:07 PM 發表 查看引用來源

好狼又咸濕~~~~ :028: :028: :028:
呵呵~~~ :122: :122:
超級果隻 :044: 你問吉士我個D衰野:025:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 01:21 PM 發表 查看引用來源

超級果隻 :044: 你問吉士我個D衰野:025:
我想聽你親口講比我知~ :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-28 01:25 PM 發表 查看引用來源

我想聽你親口講比我知~ :023: :023:
我很愛和女人一齊沖涼、打茄車輪、手技、口技對方 + 磨磨。

最重要我會愛上女人~ (咁咸濕既說話~ 你頂住嗎 :083: )

吉士見字唔好炮轟我 :095:

:044: ~
一排無上黎, 竟然變得咁.....:028: ~

小白姐姐:023: ~

引用:
原帖由 小紅帽^^ 於 2009-5-28 01:55 PM 發表 查看引用來源
小白姐姐:023: ~
小白病了,可能午睡:007: 不要打擾,她要休息

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-28 01:40 PM 發表 查看引用來源

我很愛和女人一齊沖涼、打茄車輪、手技、口技對方 + 磨磨。

最重要我會愛上女人~ (咁咸濕既說話~ 你頂住嗎 :083: )
明明剛才唔係呢句架~
做咩咁快手改番姐~~~
呵呵~~~~:096: :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆