上一頁下一頁
發新話題

@@@@@我想結婚, 徵女朋友@@@@@

收藏  |  訂閱
1.2k  28.0k

引用:
原帖由 yundohyen 於 2009-6-27 07:06 PM 發表 查看引用來源

你見過和尚同尼姑一齊係老尖化緣未呀 , 最後我朋友仲俾左包暑片過佢:smile_o12:
下......比包暑片.....佢地食唔食得ga....

我諗應該唔得......

引用:
原帖由 yundohyen 於 2009-6-27 06:56 PM 發表 查看引用來源

嘩:smile_o10:  收8點, 咁放工之後咪即刻可以有下場
你係唔係陪我呀:smile_o10:

引用:
原帖由 yongchinlik 於 2009-6-27 07:07 PM 發表 查看引用來源
下...........
唔係應該要錢嫁咩???
我真係未見過....
引用:
原帖由 mwngcarol 於 2009-6-27 07:09 PM 發表 查看引用來源

下......比包暑片.....佢地食唔食得ga....
我就笑到爬左係度lar. 不過真和尚化緣其實應該收野食, 唔係收$$$, 最次化多支涼荼俾佢清熱先 :smile_o10:

引用:
原帖由 Kingofeater 於 2009-6-26 11:40 AM 發表 查看引用來源
我係樓主 <Kingofeater> 今年31歲, 175cm, 70KG. 我有車有屋

想徵女朋友

年齡要18歲以上

請各位不要係板上留 MSN 比我!! 你地 PM 我
樓主係想識女朋友仔,但係唔係真係會有人pm他的呢.
定抑或以上所有人留言的人只是吹水,唔係真係有心做想跟樓主做朋友.:smile_41:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-27 07:10 PM 發表 查看引用來源

你係唔係陪我呀:smile_o10:
我而家咪:smile_o15: 陪緊你law, 陪到你8點我就去食飯

引用:
原帖由 yukuy0625 於 2009-6-27 07:13 PM 發表 查看引用來源

定抑或以上所有人留言的人只是吹水,唔係真係有心做想跟樓主做朋友.:smile_41:
當然有人pm啦  不過樓主好忙

引用:
原帖由 yukuy0625 於 2009-6-27 07:13 PM 發表 查看引用來源

更係幫緊樓主lar. 你係女仔嗎 , pm樓主做個朋友好嗎:smile_o05:

引用:
原帖由 mwngcarol 於 2009-6-27 07:16 PM 發表 查看引用來源

當然有人pm啦  不過樓主好忙
係呀, 佢係老闆. very busy. 所以想識返d異性朋友:smile_o06:

引用:

咁又唔知呀..你試下囉:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆