上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.9k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-6-19 11:13 AM 發表 查看引用來源

樓主要付出代價???要咩???係咩代價???諗唔到喎
別人的眼光...一句無心快語都有排受啦

引用:
原帖由 karolas 於 2009-6-17 03:08 發表
原來咁自我介紹係得嫁@@
等我又介紹下先
中國籍男子
天生啡頭髮 黑眼睛  
身高170  體重......
(以下省去一千字)
呀次....爭食下話...

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-19 11:15 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06:出$出力出精:smile_o06:
男人同女人諗嘢的分別

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-19 11:15 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06:出$出力出精:smile_o06:
又係喎, 連出3樣野, 真係辛苦晒樓主:smile_46: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-19 11:15 AM 發表

樓主個女nf 咪係主動囉
有時機會係要主動爭取的:smile_35:
u mean i should be more aggressive :smile_o05:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-19 11:17 AM 發表 查看引用來源

別人的眼光...一句無心快語都有排受啦
咁.....我又唔覺得樓主會難受,男人拖住個young girl都冇咩問題吖,  反而係一個女人比人話拖個小弟弟出街更加難受

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-19 11:24 AM 發表 查看引用來源

u mean i should be more aggressive :smile_o05:
我又唔信你無pm女仔啊:smile_o10:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-6-19 11:26 AM 發表 查看引用來源

咁.....我又唔覺得樓主會難受,男人拖住個young girl都冇咩問題吖,  反而係一個女人比人話拖個小弟弟出街更加難受
但俾人誤會係兩父女, 咁真係好尷尬喎:smile_35:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-19 11:28 AM 發表 查看引用來源

但俾人誤會係兩父女, 咁真係好尷尬喎:smile_35:
我就覺得好多男人引以為榮, 覺得自己可以溝左件卜卜脆. 你知d男人架啦:smile_13:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-19 11:26 AM 發表

我又唔信你無pm女仔啊:smile_o10:
好少...多數掉番轉:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆