上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 >>第2回

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-13 06:29 PM 發表 查看引用來源
:smile_47:

我會買定野架啦...:smile_47: :smile_47:
有架嘞

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-13 18:32 發表 查看引用來源
   係公你就死:smile_30: :smile_30:
你咁惡。。。:smile_19: :smile_19:

怕你吊到我七采啦。。。:') :')

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-13 06:33 PM 發表 查看引用來源
用個口就可以~~~~~~~~~~~:smile_o01:
含唔會長架..只有賬

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-13 18:33 發表 查看引用來源
可唔可以近d...我驚無命等咁耐~~~~~~~~~~~~~:smile_o01:
見左我仲有命既。。。。:smile_19: :smile_19:

遲d 好。

引用:
原帖由 apple724 於 13/6/2009 18:35 發表 查看引用來源
    含唔會長架..只有賬
爆埋咪得囉~~~~~~~~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-13 06:35 PM 發表 查看引用來源

你咁惡。。。:smile_19: :smile_19:

怕你吊到我七采啦。。。:') :')
知驚嘞

洗白白先:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-13 06:36 PM 發表 查看引用來源
爆埋咪得囉~~~~~~~~~~~~:smile_o01:
我想你長d喎

閃閃啦。。 老婆仔。。 :') :')
y弟弟, 

3條6, 

仲有yoyo ,, 唔知去左邊。。。

還有樓主gum 頭,,,

:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 superlady1221 於 13/6/2009 18:36 發表 查看引用來源

見左我仲有命既。。。。:smile_19: :smile_19:

遲d 好。
我驚係你無命......仲要叫唔好...........停~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o01:
咁就遲d 先見啦~~~~~~~~~~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆