上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  42.7k

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-15 11:16 PM 發表 查看引用來源

我都係第三次玩,但我覺的斗地主數牌比較難。

題外,你有冇印象果晚我點解果晚咁早斷片?:smile_41:
其實.... 果晚我同你斗完地主之後......就已經冇為意你去左邊度.....

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-15 11:13 PM 發表 查看引用來源

我完全不识wor.....得闲教下我:smile_13:
下次有機會再一齊研究研究:smile_o10:

引用:
原帖由 明動 於 2009-6-15 11:26 PM 發表 查看引用來源

其實.... 果晚我同你斗完地主之後......就已經冇為意你去左邊度.....
我都好似玩左一舖.:smile_41:

引用:
原帖由 gerund710 於 2009-6-15 11:26 PM 發表 查看引用來源
點解無人call我飲茶既..
等我以為無茶飲..自己一個食飯..
我又唔好意思打比你地:smile_13:
下次電聯嘛!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-15 11:16 PM 發表 查看引用來源

我都係第三次玩,但我覺的斗地主數牌比較難。

題外,你有冇印象果晚我點解果晚咁早斷片?:smile_41:
諗下諗下
好似好多ching 到燒豬香檳時間都唔見左人?
果時你係唔係度?

引用:
原帖由 明動 於 2009-6-15 11:26 PM 發表 查看引用來源

我應該未斗完地主就猫咗。:smile_27:

引用:
原帖由 明動 於 2009-6-15 11:33 PM 發表 查看引用來源

諗下諗下
好似好多ching 到燒豬香檳時間都唔見左人?
果時你係唔係度?
我一向就算斷咗都留守到宵夜,净係今次响宵夜時全程瞓咗。

燒豬係囡囡拿比我食,好味!
香檳時間我攬過成身濕的斷片王!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-15 11:38 PM 發表 查看引用來源

我一向就算斷咗都留守到宵夜,净係今次响宵夜時全程瞓咗。

燒豬係囡囡拿比我食,好味!
香檳時間我攬過成身濕的斷片王!
哈哈~
我都攬左佢一野 :smile_o05:
佢果時好似好清醒:smile_o12:

引用:
原帖由 明動 於 2009-6-15 11:40 PM 發表 查看引用來源

哈哈~
更是.....我用多支啤酒整醒他架:smile_30:

引用:
原帖由 明動 於 2009-6-15 11:40 PM 發表 查看引用來源

哈哈~
果晚我連你坐冰個我都唔知,foootooo 係咪 call 番 QT?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆