上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

早晨呀Q太---------------郎

早晨呀,月影大姑---------------------------娘

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-18 10:55 AM 發表 查看引用來源
早晨呀,月影大姑---------------------------娘
早晨呀..蠢伯

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-18 10:57 AM 發表 查看引用來源

早晨呀..蠢伯
哦,你死啦,比我捉到你啦,係樹露点,重要兩点盡露:smile_47:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-18 10:33 AM 發表 查看引用來源

好彩寫這個字 ......:smile_52: qq啜啜:smile_o09: :smile_o09: 唔唔.早晨:smile_o05:  
提醒左你添....我係唔係好高招呀

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-18 10:51 AM 發表 查看引用來源

yeah,鬥咀,刺激呀,邊嗰咀贏
你地2個鬥既話, 就緊係我贏啦...你見唔到月影咀我咩

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-18 11:02 AM 發表 查看引用來源

哦,你死啦,比我捉到你啦,係樹露点,重要兩点盡露:smile_47:
好搞笑呀:smile_03: :smile_03:

走lu,返屋企嘞,星期六再同你哋吹過,我吾係樹時吾好折散我間鋪呀,知冇,特別要同dolphin講sorry,成日都同吾到你講嘢,錫番吓.bye bye各位:smile_o09:

http://www.youtube.com/watch?v=UliAguQ8FL4&feature=related
關不上了窗

每個人心裡都有道門.這道門大放便是接納與關懷.
但我的門已了上鎖....

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-18 11:29 AM 發表 查看引用來源
走lu,返屋企嘞,星期六再同你哋吹過,我吾係樹時吾好折散我間鋪呀,知冇,特別要同dolphin講sorry,成日都同吾到你講嘢,錫番吓.bye bye各位:smile_o09:
唔打緊啦!我近月開始勁忙,返工都無時間上網…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆